Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve 8 ay süren kurslar sonrasında 13 ile 63 yaş arasındaki kursiyerler hocaları Haydar Güneş ile beraber sahne aldı. Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Çiğlili müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. 

Ayakta alkışlandılar

Türk Halk Müziği, özgün müzik ve deyişlerden oluşan eserleri seslendiren kursiyerler performansları ile dinleyiciden tam not aldı. Salonu solduran dinleyicilerin şarkılara eşlik etmesi ile coşku daha da arttı. Kursiyerlerin performansı, dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Sanatın geniş kitlelere ulaşması için çalışacağız

Performansları ile büyük beğeni toplayan kursiyerleri tebrik eden Başkan Yıldız, “Çiğlili hemşehrilerimizin sanatla olan bağını güçlendirmek için kültür sanat etkinliklerimizi çeşitlendirerek devam ettiriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk 100 günde düzenlediğimiz etkinliklerle 37 bin 595 vatandaşımıza sosyalleşme imkanı sunduk. Son olarak, Bağlama ve Türk Halk Müziği Korosu kursiyerlerimizin düzenlediği konserde unutulmaz bir müzik şöleni yaşadık. Müzikseverlerin konserimize gösterdiği ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Konserin düzenlenmesinde emeği geçen hocamız ve kursiyerlerimiz ile bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmaya gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: BÜLTEN