Adana'da meydana gelen gasp olayında komik halleri ile dikkatleri çeken Hüseyin Taşkıran, "4 kere hacca gidip, geldim. Dayıya sor" sözleriyle gündemdeki yerini uzun süre korumuştu. Yakın zamanda ise sosyal medyada sık sık paylaşılan bir videoya göre ise Taşkıran'ın hacca gittiği görülmüştü. Fakat Hüseyin Taşkıran, videoda yer alan kişinin kendisi olmadığını açıkladı. Bu ilginç olayın detaylarına ulaşmak için okumaya devam edin...

'Dayıya sor' sözleriyle tanınan Hüseyin Taşkıran olayı ne?

Adana’da 2015 yılında sosyal medyada "4 kere hacca gidip, geldim. Dayıya sor" sözleriyle tanınan Hüseyin Taşkıran, yeniden gündemde. Hacca gittiği sanılan ve bu sözleriyle fenomen olan Taşkıran'ın aslında gasp suçundan hapse girdiği ve kısa süre önce tahliye edildiği öğrenildi. Sosyal medyada "4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor" ifadeleriyle hafızalara kazınan Hüseyin Taşkıran, şimdi ise farklı bir iddia ile karşı karşıya.

Taşkıran, sosyal medyada kendisinin adını kullanarak insanları dolandıran bir kişi olduğunu iddia etti ve bu dolandırıcıya karşı hukuki yollara başvuracağını açıkladı. Hüseyin Taşkıran, mağduriyetini dile getirerek, "Benim adımı kullanarak insanları kandırıyorlar, bu duruma sessiz kalmayacağım ve şikayetçi olacağım" dedi.

Bu gelişme üzerine gözler bir kez daha Taşkıran'a çevrildi. Hapisten çıkması ve dolandırıcılık iddiaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ