Dört yılda bir yapılan S.S.274 Nolu TARİŞ Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi seçimleri üyelerin katılımıyla Kooperatif binasında gerçekleşti. Değişime önem veren, iki dönemdir Kooperatif Başkanlığını yürüten Hüseyin Öner'in bu dönemde aday olmadığı ve bu görevi layıkıyla yapacaklarına inandığı beyaz listeyi desteklediği öğrenildi.
351 üyesi bulunan Kooperatifin bugün yapılan seçimlerine 295 üye katıldı. Mehmet Ihlamur'un listesi 158 oy, Süleyman Sertoğlu'nun listesi ise 110 oy aldı.
Tariş Zeytinyağı Kooperatifi seçimlerine beyaz liste ile girerek yeni bir sayfa açılmasını sağlayan Mehmet Ihlamur, son derede demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin tüm üyelere hayırlı olmasını diledi. Ihlamur, "Biz bugün Kooperatifimizde yeni bir sayfa açtık. Bizim için seçim bugün bitmiştir ve üyelerimize en kaliteli hizmeti vermeye başlayacağız. Bu süreci önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. Ben bu anlamda iki dönemdir Kooperatif Başkanlığını yürüten Hüseyin Öner ağabeyimize, bugünkü seçimlerde bizleri destekleyen ve seçimlere katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum " dedi.

S.S. 274 Nolu Selçuk Zeytin ve Zeytinyağı T.S Kooperatifi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:  

Asıl Üyeler

Yılmaz Duysal, Ibrahim Selvi, Aysel Dolman, Cafer Tayyar Temel

Birlik Temsilcisi Asıl Üyeleri

Mehmet Ihlamur, Erdem Özgencil ve Durmuş Ali Seygan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Ulaş Karahan, Coşkun Fidan, Ali Kaçar ve Hüseyin Hüsnü Özkaynak

Birlik Temsilcisi Yedek Üyeleri

Hüsnü Alpçetin, Ali Irmak ve Mustafa Fatih Akpınar

Editör: Esra Seyirden