Ege Bölgesi'nin ve İzmir'in ilk açık hava alışveriş merkezi olan Forum Bornova, İzmirliler tarafından oldukça ilgi görüyor. Peki, Forum Bornova nerededir, Forum Bornova'ya nasıl gidilir?

Forum Bornova

12 Ekim 2006 tarihinde açılan bir açık hava alışveriş merkezi olan Forum Bornova ayrıca Türkiye'deki forum konseptli AVM'lerin ilk tamamlanan projesidir.

2008 yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezlerinden biri olarak seçilen bu AVM, 2016 yılında yine ICSC tarafından düzenlenen "Solal Pazarlama Ödülleri"nde "Gümüş Solal Ödülü"ne layık görüldü.

200.000 m²'lik bir alana kurulan bu AVM'de, 123 adet mağaza ve yedi salonlu Paribu Cineverse sinemaları bulunuyor. 

Forum Bornova nerededir?

İsminden de tahmin edileceği üzere Bornova'da bulunan bu AVM, ilçenin Kazımdirik mahallesinde yer alıyor. 

Forum Bornova'ya nasıl gidilir?

Bornova Evka 4 Mahallesi'nden hareket eden "Evka 4-Forum Bornova" minibüsleri ile ulaşım sağlayabileceğiniz bu AVM'ye arabayla ulaşmak istiyorsanız Çeşme-Aydın çevreyolundan "2. Sanayi-Yeşilova" çıkışını kullanabilirsiniz.

Ayrıca Forum Bornova'ya metro ve otobüsü kullanarak ulaşmak da mümkün. İzmir Metro'nun "Bornova" durağından hareket eden 59 numaralı (Bornova Metro-Kemer) otobüsten faydalanabilirsiniz.

Kaynak: Haber merkezi