İmir’de yayın hayatına başlayacak Ege’den TV’nin tanıtımı ve En Çok Okunanlar Ödül Töreni’ne İzmir Arena’da gerçekleştirildi.  Karne Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Gündoğdu, Karne Medya Genel Koordinatörü Haydar Koçak, Haber Ekspres gazetesinin imtiyaz sahibi Dilek Gündoğdu, Haber Ekspres Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Dönmez, haberekspres.com.tr’nin genel yayın yönetmeni Mutlu Yılmaz ve genel müdürü Cumhur Küçükkahveci, Ege’den TV Genel Yayın Koordinatörü Özay Yılmaz ve Karne Medya Yayın Grubu temsilcilerinin ev sahipliği yaptığı törene çok sayıda basın mensubu katıldı.

Törende söz alan Karne Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Gündoğdu, 1 Temmuz’dan itibaren deneme yayınlarını yapacak Ege’den TV’nin 10 günlük test yayınının ardından tam kapasiteyle yayın hayatına başlayacağını ifade etti.

Karne Medya Grubu yöneticilerini sahneye davet eden Gündoğdu, “Ekibime her zaman ailem olarak bakıyorum. Bu ekiple artık birlikteyiz. Biz İzmir’iz, Ege’yiz” ifadelerini kullandı.

Ödül alanlar

Törende  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay  ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da ödül aldı. Başkan Tugay, “Ege’den TV’nin İzmir’e, bölgemize çok büyük katkılar sunacağına yürekten inanıyorum. İzmir adına dileğim, İzmir’den her zaman her yere iyi haberlerin yayılması” diye konuştu.
Başkan Aslanoğlu, “Yerel medyanın özgür ve güçlü olması demokrasimiz için çok önemli. İzmir’in yerel medyası güçlüdür ama bazı eksiklikleri vardır. Arkadaşlarımız bu boşluğu doldurmak için ellerini taşın altına koymuşlar. İzmir’e yeni bir soluk katacaklarına inanıyorum. Yolunuz açık olsun” sözlerine yer verdi.

Kaynak: BÜLTEN