Yiğit SÜTCÜ-  Öğretmenlerden çiftçilere, madencilerden öğrencilere kadar pek çok farklı toplumsal tabaka, başta geçim derdi olmak üzere, pek çok noktada isyanını dile getiriyor. Konu ile ilgili İz Gazete’ye konuşan CHP Karaburun İlçe Sekreteri Burçe Orcan, durumun bir yönetim krizine doğru yöneldiğinin altını çizdi.

Orcan, “Sadece özel bir kesim duruma isyan etmiyor. Toplumun hemen her katmanından ses yükseliyor. Bu iktidarın süreci yönetemediğinin önemli bir ispatıdır” dedi.

Öğrenciden emekliye herkes şikayetçi

Gerek ekonomik gerekse de sosyolojik olarak toplumun her noktasından gelen şikayetlerin altını çizen Burçe Orcan, “Neredeyse tüm yönetimlerde şikayetçi olan kesimler olur. Ancak geldiğimiz noktada toplumda her kesim durumundan şikayetçi. 85 yaşındaki emeklisinden 15 yaşındaki öğrencisine kadar kimse yaşantısından memnun değil” ifadelerini kullandı.

Geçim yoksa seçim var

Türkiye’nin iyi yönetilmediğinin altını çizen CHP Karaburun İlçe Sekreteri Burçe Orcan, “Genel Başkanımız Özgür Özel’in de ifade ettiği gibi, geçim yoksa seçim var, sloganının altını çizmek istiyorum. Eğer ülke yönetilemiyorsa, yönetmeye aday, iktidara aday Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu hatırlatmak isteriz. Halkımızı çaresiz bırakacak değiliz” şeklinde konuştu.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ