Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından, Kadir Gecesi'ni cezaevinde geçirmesine ilişkin bir paylaşım geldi. Çocukluk yıllarından bu yana Kadir Gecesi'nin kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade eden İmamoğlu, " Ömrümde ilk kez bu mübarek geceyi bir siyasi kumpasla içerde geçiriyorum. And olsun ki, buna sebep olanlardan hem bu dünyada hem de mahşerde hesap soracağım" ifadelerini kullandı.

Hesap soracağım

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Çocuk yaşlarımdan bu yana Kadir Gecesi’nin bende bambaşka bir anlamı vardır.

İBB soruşturmalarında 'ikinci dalga': Gözaltına alınan 51 kişi ifade veriyor İBB soruşturmalarında 'ikinci dalga': Gözaltına alınan 51 kişi ifade veriyor

Gecelerin en güzeli olan Kadir Gecesi’ni yıllarca ailemle, annem ve babamla, sevdiklerimle yaşadım. Ömrümde ilk kez bu mübarek geceyi bir siyasi kumpasla içerde geçiriyorum.

And olsun ki, buna sebep olanlardan hem bu dünyada hem de mahşerde hesap soracağım.

Kaynak: HABER MERKEZİ