Galatasaray, yarın akşam RAMS Park’ta Beşiktaş’ı konuk edecek. İstanbul derbisi için zaman daralırken, taraftarlar maçı heyecanla bekliyor. Her iki takımın da form durumu değerlendirildiğinde, futbolseverleri kıran kırana bir müsabakanın beklediği söylenebilir. Süper Lig’in koca çınarları, sezona iyi başlangıçlar yaparken; Galatasaray 25 puanla lider durumda. Beşiktaş ise, maç eksiği olmasına rağmen 20 puanla 3’üncü sırada bulunuyor.


Galatasaray -Beşiktaş buluşması 355’nci kez gerçekleşecek. Geçmiş maçlarda Galatasaray, rakibi Beşiktaş’a 129 maçta üstün gelirken, Beşiktaş ise 112 maçta Galatasaray’ı devirmişti.
İki takımın karşı karşıya geldiği son müsabakada, Süper Kupa mücadelesinde Beşiktaş, Galatasaray’ı 5-0’lık sonuçla mağlup etmişti.

Maçın detayları

Trendyol Süper Lig’in 10’uncu haftası kapsamında gerçekleşecek olan maçı, Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise, Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Galatasaray’ın RAMS Park Stadyumu’nda gerçekleşecek olan müsabakada ilk düdük 20.00’da çalacak. Karşılaşma, beIN Sports tarafından naklen yayınlanacak.

Maçta muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fernando Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Sara, Yunus, Sallai, Osimhen, İcardi
Beşiktaş: Ersin, Masuaku, Uduokhai, Paulista, Svensson, Al-Musrati, Gedson, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Joao Mario, Ciro Immobile

Kaynak: HABER MERKEZİ