Ankara Akyurt'ta yatak fabrikasındaki yangın söndürüldü Ankara Akyurt'ta yatak fabrikasındaki yangın söndürüldü

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Üzümdalı mevkiinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazası, bölgede büyük bir üzüntüye yol açtı. Bir yolcu servisi, park halindeki bir tıra çarparak büyük bir faciaya sebep oldu. İlk belirlemelere göre, kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Hatay Valisi açıklama yaptı

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılırken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Hatay valisi Mustafa Masatlı olay yenide giderek incelemelerde bulundu. Kazazedelerin yakınlarıyla görüşerek başsağlığında bulundu. Masatlı burada yaptığı açıklamada, "Kazayla ilgili ekiplerimiz detaylı bir şekilde çalışıyor. Üzücü bir olay. Buradan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. 6 ölümüz var. Biri ağır olmak üzere 8 yaralımız var." dedi.

Kaynak: İHA