Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a transfer olmak üzere son hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe ve Brighton, 24 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardı. Kadıoğlu, saat 20.30’da Atatürk Havalimanı’ndan özel uçakla İngiltere'ye hareket etti.

Fenerbahçe'nin bu transferden 30-35 milyon euro arasında bir bonservis ücreti kazanması bekleniyor. Kadıoğlu'nun Brighton'da yapılacak olan sözleşme imza töreni, transferin resmi olarak duyurulmasının ardından gerçekleştirilecek. 

2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 50 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024'ün de en iyi sol beklerinden biri olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe'den transferi resmi olarak duyurdu

Fenerbahçe'den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:  "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir."

Kaynak: Haber Merkezi