UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan, Galatasaray ile Kopenhag arasında oynanacak maçla devam ediyor. Temsilcimiz Galatasaray, Rams Park Stadyumu'nda Kopenhag'ı ağırlayacak. Kritik müsabakanın hakemi Bulgar Georgi Kabakov olacak. Sarı-kırmızılı takımımızda maç öncesi herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor. Müsabakanın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Galatasaray - Kopenhag maçıyla ilgili detaylar:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray, A Grubu'nda Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Peki, Galatasaray - Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek?

Galatasaray - Kopenhag maçı, 20 Eylül Çarşamba günü saat 19:45'te oynanacak. Bu heyecan dolu müsabakayı Exxen platformunda canlı olarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray Kopenhag karşılaşmasında muhtemel ilk 11 kadrosu

Galatasaray takımı, kritik müsabaka öncesinde eksik oyuncu sorunu yaşamıyor. Ayrıca, yeni transfer Wilfried Zaha'nın maç kadrosunda olması bekleniyor. Ancak UEFA kadrosuna yazılmayan Halil Dervişoğlu, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Galatasaray - Kopenhag maçını şifresiz olarak Exxen üzerinden canlı izleyebilirsiniz...

Editör: Esra Seyirden