UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'u konuk eden Galatasaray, rakibine 1-0 mağlup olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

Galatasaraylı ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Mevcut Galatasaray yönetimini eleştiren Gökbakar, "Hiç susmayan bu taraftara yazık. Bugün hep birlikte ilk Dursun Özbek dönemini anımsamadınız mı? Hani Erden Timursuz olan... İnsan göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor. Şimdi çıkın konuşun 'Transfer gündemimizde yok' diye" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ni haketmiyorsun demektir

Gökbakar'ın paylaşımının tamamı şu şekilde:

"Öncelikle tebrikler YoungBoys...

Bu maç Galatasaray'ın aylardır süren iç karışıklığının, takımdaki şımarıklığın, yönetimdeki vurdumduymazlığın, teknik heyetteki ezberciliğin ve basiretsizliğin, çıkarcılığın, işbilmezliğin bir sonucunu gördük.

İyi gideni bozmak ve başarıyı yermek bizim geleneğimiz malesef. Hala bu takımda sağbek Barış, solbek Berkan ise, hala orta sahaya Demirbay umutsa, hala sana önde basana adam gibi bir oyun alternatifin yoksa sen Şampiyonlar Ligi'ni haketmiyorsun demektir.

Bugün hiç susmayan bu taraftara yazık. Bugün hep birlikte ilk Dursun Özbek dönemini anımsamadınız mı?

Hani Erden Timursuz olan... İnsan göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor. Şimdi çıkın konuşun 'Transfer gündemimizde yok' diye!''

Üç maçtır mağlup ayrılıyor

Galatasaray, Avrupa kupalarında üst üste üç maçtır sahadan mağlup ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a elenen Galatasaray, bu sezon da Young Boys karşısında iki maçta da mağlup oldu.

Muhabir: ORÇUN BULDAÇ