Yiğit SÜTCÜ- Trendyol Süper Lig’de İzmir’in tek temsilcisi Göztepe, iyi başladığı sezonu üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor. Transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan sarı kırmızılılarda, yeni transferlerden henüz istenen katkı alınamadı. Milli araya Sivasspor galibiyeti ile giren Göztepe’de gündem yeni transferlerin takıma adaptasyonu.

Fofana golle başladı

Göztepe’nin Chelsea’den transfer ettiği yıldız golcü Fofana, Sivasspor maçında sonradan oyuna girmiş ve uzatma dakikalarında attığı gol ile takımına 3 puan kazandırmayı başarmıştı. Fofana’nın takıma monte edilmesi konusunda özel çalışmalar yapan teknik direktör Stanimir Stoilov, Romula’nun yanına yıldız golcüyü ilk 11’de düşünüyor.

Matsuki soru işareti yarattı

Sarı kırmızılıların Japonya’dan transfer ettiği Kuryu Matsuki ise gösterdiği performans ile taraftarları ikiye böldü. Kaybedilen Samsunspor maçında başarısız bir performans gösteren Japon oyuncu, Sivasspor maçındaki performansı ile de beğeni topladı. Orta sahada dinamik bir oyun sergilemeyi planlayan Göztepe’de, Matsuki’nin performansı, ligin tamamı için belirleyici olacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ