Yiğit Sütcü- Geçen 20 yılın ardından basketbol sahalarına dönen Göztepe’de hedef şampiyonluk. Bu hedefte taraftarının da desteğinin önemini bilen yönetim, bilet fiyatlarını makul rakamlar olarak belirledi. Buna göre Kombine fiyatları; Bubilet Tribünü 107 ve 205 bloklar ile 103, 104, 105, 202, 203, 204 bloklar için 900,00 TL, VİP B Tribünü için ise 1500,00 TL olarak belirlendi.

Sponsorluk sonrası ismi değişti

Online bilet satış platformu Bubilet, Göztepe Basketbol Takımı ile tribün sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Bu anlaşmaya göre Bornova Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Kompleksi’ndeki bir bölüm tribünün adı Bubilet Tribünü olarak değiştirildi. Konuyla ilgili konuşan Bubilet Kurucu CEO’su Hakan Akın, ”Göztepe taraftarının tribünlerde yarattığı atmosfer, spor camiasına her zaman örnek olmuştur. Biz de bu tutkulu taraftar kitlesinin maç deneyimini daha da keyifli hale getirmek için çalışacağız. Göztepe Spor Kulübü ve tüm taraftarları ile birlikte daha büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz. Bubilet olarak, eğlence kültürünü parkelere taşımak isteyen kulüp yöneticilerinin yanındayız. Bu heyecan verici yolculukta birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz. Yolun sonu şampiyonluk olsun.” ifadelerini kullanmıştı.

Eğlence ortamı yaratılacak

İşbirliği ile ilgili konuşan Göztepe Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar, basketbolda eğlence faktörünün önemini vurgulamış ve ”Sponsorlar sadece bir destekçi değil, aynı zamanda spor kültürümüzün gelişimine de önemli katkı sağlıyorlar. İzmir’den doğan ve bugün, Türkiye’nin önde gelen etkinlik markalarından biri olan Bubilet ile Göztepe Basketbol olarak büyük bir birlikteliğe adım atıyoruz. Biliyoruz ki basketbol, sadece bir spor değil, aynı zamanda büyük bir eğlencedir. Bu kültürü güçlendirmek ve salona gelen taraftarlarımızın keyifli vakit geçirmesi için adımlar atıyoruz. Göztepe Basketbol olarak, basketbolda maç önü ve maç içi eğlencenin bol olduğu bir atmosfer yaratma niyetindeyiz. Bubilet’in desteğiyle bu coşku daha da büyüyecek.” şeklinde konuşmuştu.

Stadyumun oturma düzeni

Göztepe Basketbol'un kombine biletleri birçok farklı kategoride satışa sunuluyor. Biletler, Bornova Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Kompleksi'nin oturma düzenine göre düzenlenirken, stadyumun oturma düzeni şu şekilde görünüyor:

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ