Geçtiğimiz hafta sahasında Sivasspor’u konuk eden Göztepe, maçtan 3-2 galip ayrılmayı başararak ligde 3. Galibiyetine ulaşmayı başarmıştı. Sarı kırmızlı ekibin yeni transferi Datro Fofana, Sivasspor karşısında 73. dakikada Juan’ın yerine oyuna girmiş ve 90+4. dakikada Romulo'nun pasıyla şık bir gol atarak takımına galibiyeti kazandıran isimlerden biri olmuştu.

Eyüpspor’a şansı tutuyor

Antalyaspor ve Alanyaspor ile berabere kalan sarı kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Samsunspor’a da kaybetti. Deplasmanda henüz 3 puan alamayan İzmir temsilcisi, Eyüpspor’u mağlup ederek bu sezonki ilk dış saha galibiyetini hedefliyor. Stanimir Stoilov yönetiminde Eyüpspor ile daha önce iki kez karşılaşan Göztepe, bu maçların ikisinden de galip ayrılmayı başarmıştı.

Hazırlıklar başladı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü Eyüpspor ile karşılaşacak olan Göztepe, maçın hazırlıklarına başladı. Konuk ettiği Net Global Sivasspor'u 3-2 yenerek moral bulan sarı-kırmızılı futbolcular, 3 günlük iznin ardından Eyüpspor maçı için ilk antrenmanını Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik direktör Stanimir Stoilov yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından 5’e 2 pas ve top kapma çalışmaları yapıldı. Antrenman, dar alanda oyun ile sona erdi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ