Göztepe’nin cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı Sipay Bodrum FK maçını sarı kırmızılılar 2-0 kazandı. Göztepe’ye galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Romulo ve 41. dakikada Silva attı. İkinci yarıda gol sesi gelmedi. Bu skor ile Süper Ligde Göztepe hanesine 3 puanı yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk dakikasında Djalma Silva'nın sol kanattan yaptığı ortada Solet'in vuruşunda savunma oyuncuları topu kornere gönderdi.

14. dakikada ceza sahası dışı sol çapraz pozisyonda topla buluşan Tijanic'in kaleye gönderdiği topu kaleci Diogo son anda uzaklaştırdı.

16. dakikada Göztepe öne geçti. Sol kanattan Djalma Silva'nın yaptığı ortada ön direk yakınında topa vuran Romulo meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

41. dakikada Göztepe farkı 2'ye çıkardı. Tijanic'in aktardığı pasıyla sol kanatta topla buluşan Djalma Silva, 2 futbolcuyu geçip, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta Celustka'ya da çarpan top ağlara gitti: 2-0. 

Bu sezonki ilk galibiyetini alan Göztepe, bu sonuçla puanını 6'ya yükseltti. Bu sezonki 3. yenilgisini alan Bodrum FK ise 3 puanda kaldı.

Kaynak: AA