Yiğit SÜTCÜ - Lige Antalyaspor deplasmanında golsüz beraberlik ile başlayan Göztepe’de gözler cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi. 2 sezon ardından ilk iç saha maçına çıkacak sarı kırmızılılarda ilk gündem maç biletleri oldu. Saat 21.45’te başlayacak mücadele öncesi biletlerin yarın saat 11.00’da satışa çıkması bekleniyor.

Karaborsa endişesi düşündürüyor

Sarı kırmızılı taraftarlar, sezon öncesi satışa çıkan kombine biletlere yoğun ilgi göstermiş, biletler saatler içerisinde tükenmişti. Bu sebeple Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi sınırlı sayıda biletin satışa çıkacağı öğrenildi. Biletlerin satışa çıkacağı saat 11.00’dan dakikalar sonra tükenmesi bekleniyor. Bu durumda maça gitmek isteyen taraftarların karaborsada bilet aramasına sebep olacağı ön görülüyor.

Takım ilk idmanına çıktı

Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi çalışmalara başlayan Göztepe, Adnan Süvari Tesisleri’nde haftanın ilk idmanını yaptı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre ilk idmanda pas çalışması yapan sarı kırmızılılar, saha içi organizasyon üzerine de idmanlar yapıyor. Öte yandan Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Djalma Silva’nın Fenerbahçe maçında sahada olabileceği öğrenildi.

Taraftar hazırlıklara başladı

Zorlu maç öncesi A takımın yanı sıra taraftarlar da hazırlıklara başladı. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak müsabaka öncesi dev bir kareografi çalışması yapan taraftar grupları, pankartların içeriğini ise sır gibi saklıyor. Cumartesi günü oynanacak maçtan günler önce stadda buluşan taraftarların, gecenin geç saatlerine kadar hazırlık yaptığı öğrenildi.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ