Yiğit Sütcü- Trendyol Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Göztepe, milli takım arası ve bay geçtiği hafta nedeniyle iki haftadır maça çıkmadı. Bu dönemde çalışmalarını Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde sürdüren sarı kırmızılılarda, son transfer Chelsea'nin 21 yaşındaki golcüsü, David Datro Fofana da takıma katıldı. Önümüzdeki pazartesi günü evinde Kayserispor’u ağırlayacak olan sarı kırmızılılarda, teknik traktör Stoilov’un geniş kadrodan nasıl bir 11 çıkaracağı merak konusu oldu. 

Taraftarın Fofana coşkusu

Göztepeli taraftarlar, sosyal medya kanalıyla örgütlenerek, 21 yaşındaki forvet David Datro Fofana’yı havalimanında karşıladı. Karşılama saat 19.25’te İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın dış hatlar bölümünde gerçekleştirildi. Fofana, taraftarlar ile karşılaştığı anda şaşkınlığını gizleyemedi. Taraftarlar ile tezahüratlara katılan Fildişi Sahilli yıldız, kendisine ayrılan özel araç ile Urla tesislerine geçti. 

Taraftarların ilk 11 tahminleri

Göztepeli taraftar grupları, sosyal medya üzerinden Kayserispor maçının ilk 11’ini tahmin etmeye çalışıyor. Açılan anketlerde kale ve defansın göbeği dışında alternatif isimler üzerinde duruluyor. Taraftarların büyük kısmı ilk 11’de Fofana’ya yer verse de teknik direktör Stonimir Stoilov’un genç yıldızı ilk 11’de düşünmediği öğrenildi. Anketlerde en çok yer alan isimlerden birisi de Japon yıldız Karyu Matsuki. Geldiği günden beri sakatlık sebebiyle forma giyemeyen Matsuki’nin orta sahada yerini alması bekleniyor.

Kayseri berabere kaldı

İzmir deplasmanına gelecek Kayserispor, dün akşam evinde konuk ettiği Eyüpspor ile 2-2 berabere kalarak bir puan almayı başardı. Kayserispor, oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ile 2 puanla ligde 17. sırada yer alıyor. Teknik direktörlüğünü Burak Yılmaz’ın yaptığı Kayserispor, transfer yasağı nedeniyle dar bir rotasyon ile maçlara çıkıyor.

Muhabir: Yiğit Sütcü