Tuğkan Üsküp- Trendyol Süper Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapan Göztepe’de genç oyuncu Yalçın Kayan krizi yaşanıyor. Yalçın’ın hafta içi antremanlarda, hem 11, hem de yedek takımla çalıştığı biliniyordu. Alanya maçı öncesi kendisinin 11’de olmayacağını öğrenen genç oyuncu adeta çılgına döndü. Takımda yer almayı hakettiğini düşünen Yalçın, Bulgar teknik adamın kapısını çaldı.

İsyan edince kadro dışı bırakıldı

Stonimir Stoilov ile görüşme talep eden Yalçın, deneyimli teknik adama neden ilk 11’de olmadığını sordu. Bu tip bir yaklaşım beklemeyen tecrübeli çalıştırıcı, Yalçın’a kişisel tercihlerin sorgulanmamasının gerektiğini ifade etti. Bu cevaptan tatmin olmayan Yalçın Kayan’ın görüşmeyi terk ettiği öğrenildi. Bunun üzerine de Stoilov’un yönetimden Yalçın’ın kadro dışı kalmasını istedi. 

Bir ihtimal daha var

Kadro dışı bırakılan Yalçın Kayan’ın akibeti, Stonimir Stoilov’un futbolcu ile yapacağı son bir görüşmede belli olacak. Bulgar teknik direktörün bu görüşmenin ardından Yalçın ile ilgili kararını vermesi bekleniyor. Yalçın, eğer takımda kalmazsa gideceği adresi de belli olmaya başladı. Başakşehir Kulübü, genç oyuncu ile sezon başında da ilgilenmişti.  

Bu ilk tartışma değil

Yalçın Kayan ile Stonimir Stoilov bu sezon ilk defa karşı karşıya gelmiyor. Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde oturan Yalçın’ın maç bittikten hemen sonra, arkadaşlarını ve teknik ekibi beklemeden soyunma odasına gitmesi ikili arasındaki gerilimi ateşleyen ilk hareket olmuştu. Bulgar teknik adamın genç oyuncuyu soyunma odasında sert bir dille uyardığı öğrenilmişti.

Muhabir: Tuğkan Üsküp