Yiğit SÜTCÜ- Göztepe Spor Kulübü CEO’su Kerem Ertan ile Nesine Genel Müdür Yardımcısı Arda Uysal’ın katıldığı basın toplantısı, Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kerem Ertan "Nesine firması ile ilk defa çalışmıyoruz. Kendilerini iyi tanıyoruz. Daha önce de çalıştık. Özellikle tesis konusunda yaptıkları çalışmaları son derece olumlu buluyoruz. Kendilerine sadece futbol değil tüm spor ailesi olarak teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Göztepe'nin Süper Lig'de olması heyecan verici"

Nesine Genel Müdür Yardımcısı Arda Uysal ise "Göztepe ile ortak çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Süper Lig'e çıkışı da son derece heyecan verici buluyoruz. Bu sezon işbirliğimiz ile çeşitli projelere de imza atacağız. Nesine, yaklaşık 15 yıldır spor alanında çalışmalarını sürdürmekte. Biz spordan kazandığımız parayı, spor alanında kullanmayı her zaman doğru buluyoruz." şeklinde konuştu.

Göztepe, Nesine'yi koluna taktı

Yapılan anlaşmaya göre Nesine markası, Göztepe forma sponsorlarından biri oldu. Anlaşmaya göre, sarı kırmızılılar,  sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formalarının sağ kol bölümünde Nesine markasının logosu ile sahaya çıkacak.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ