Süper Lig’de 4. haftada İzmir’de Bodrumspor’u ağırlayacak olan Göztepe’de hazırlıklar son aşamaya geldi. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde maç hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından pas çalışması yapan A takım oyuncuları, ikinci bölümde ise U 19 takımı ile antrenman maçı gerçekleştirdi. 

Kadroya takviyeler devam ediyor

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Göztepe, yeni transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Victor Hugo'nun Flamengo'dan satın alma opsiyonu ile birlikte kiralandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Victor Hugo ve kulübü CR Flamengo ile oyuncunun satın alma opsiyonu ile birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Piyasa değeri en yüksek oyuncu

Göztepe’nin yeni transferi yeteceği kadar piyasa değeri ile de dikkat çekiyor. 5 milyon euro piyasa değeri olan Hugo, İzmir ekibinin en değerli futbolcusu oldu. Hugo’dan sonra savunma oyuncusu Taha Altıkardeş 2.8 milyon euro ve golcü Romulo ise 2.2 milyon euro piyasa değerinde yer alıyor. Satın alma opsiyonunu da elinde bulunduran Göztepe yönetimi, sambacının başarılı bir sezon geçirmesini umuyor. 

Bodrumspor’u ağırlayacak

Cumartesi günü Bodrumspor’u Gürsel Aksel Stadyumu’nda ağırlayacak Göztepe’de maçın hakemi de belli oldu. Saat 21.45’te başlayacak Göztepe - Bodrum FK mücadelesini Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Maç, olaylı Fenerbahçe maçında alınan ceza doğrultusunda seyircisiz oynanacak.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ