Yiğit SÜTCÜ- Göztepe, sezonun başlamasına günler kala Göztepe’de sponsorluk anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Sarı kırmızılıların Pasha Grup ile forma sponsorluğu anlaşması öncesi konuşan CEO Kerem Ertan, "Bugün, Türk sporuna önemli katkılarda bulunan Pasha Grup ailesi ile yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Her iş birliği gibi, bu iş birliği de bizim için çok değerli. İzmir’in en köklü ve en değerli markalarından biri olarak, bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor ve Pasha Grup Ailesine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

“Spor ve sporcuyu destekleyeceğiz“

Anlaşma öncesi bir konuşma yapan Pasha Grup CEO’su Uğur Pirinççioğlu da, “Kurulduğu günden bugüne kadar her daim zirveye oynayan Göztepe Spor Kulübü ülkemizin başat futbol kulüplerindendir. Özellikle son yıllarda gerek Onursal Başkanımız Mehmet Sepil’in gayretleriyle gerekse mevcut başkanımız Rasmus Ankersen’in desteğiyle futbolseverlere yaşattığı büyük heyecan da onur vericidir. Bu iş birliğinin İzmir’in ‘Sarı Kırmızı’ renklerini göndere taşıyacağına inancımız sonsuz, gururumuz da eşsizdir. Pasha Group ailesi olarak, Türk sporu ve sporcusunun başarılarına efektif katkılarda bulunmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Şort sponsoru Pasha Grup oldu

Yapılan anlaşmaya göre Pasha Grup Göztepe’nin formasında şort arkası sponsoru oldu. Anlaşmaya göre, sarı kırmızılılar,  sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formalarının şort arkası bölümünde “Pasha Grup" markasının logosu ile sahaya çıkacak.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ