Göztepe 3-1 öne geçmesine rağmen 4-3 kaybettiği Samsunspor müsabakasına başlarken de büyük bir talihsizlik yaşadı. Maçın ilk dakikasında Zeki Yavru ile çarpışarak hastaneye kaldırılan Göztepeli oyuncu Isaac Solet'in kameralara yansıyan görüntüleri büyük tedirginlik yarattı. Oyun alanına gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirilen Solet, Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Uzatmalarda yıkıldı: Göztepe, ligde ilk yenilgisini aldı Uzatmalarda yıkıldı: Göztepe, ligde ilk yenilgisini aldı

Geçen haftanın yıldızı

Sarı kırmızılılarda Isaac Solet, önceki hafta Kayserisporu evinde ağırladığı maçta ilk 11 çıkmış ve maçın oyuncusu seçilmişti. Orta shada Antony Dennis ile birlikte başarılı bir ikili oluşturan Solet, aynı zamanda yayıncı kuruluş tarafından yapılan ankette haftanın 11’inde yer almıştı. 

Bilinci açık vaziyette 

Isaac Solet’in son durumu ile ilgili Göztepe Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, "Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmanın ilk dakikasında rakip oyuncuyla girdiği hava topu mücadelesinde kafasına darbe alan oyuncumuz Isaac Solet, kısa süreli bilinç kaybı yaşamış, ancak şu anda bilinci açık ve sağlık durumu iyidir. Oyuncumuz kontrol amaçlı hastanede müşahede altında tutulmaktadır. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ