Bergamalıların eğlence durağı Aqua Park Tesisi'nde yazın tadını ailenizle geçireceksiniz. Peki Bergama Aquapark nerede? Bergama Aquapark giriş ücreti 2024 ne kadar?

Yazın tadını Bergama Aquapark'ta çıkaracaksınız

 Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri yanında yer alan Aquapark, Bergamalılara eğlence ve dinlence imkanı sunmaktadır. Pazartesi günleri kapalı olan Aquapark'ın açılış saati 10:30 kapanış saati 18:00 ‘dir.

Bergama Aquapark giriş ücreti

0-6 yaşın ücretsiz olduğu su parkında  7- 14 Yaş 100,00 TL ‘dir. 14 Yaş üstü 200,00  TL’dir. Çarşamba günleri ise kadınlar günüdür. Ve pazar günleri aile günü olarak hizmet vermektedir. 

Bergama Aquapark'a nasıl gidilir?

Bergama Aquapark Bahçelievler mahallesi Asenovgrad caddesinde yer alan almaktadır. Yeni hizmete giren çevreyolu ile İzmir – Bergama arası 1 saate inmiştir. İzmir Otogarından 20 dakikada bir hareket eden özel dolmuşlar ile Bergama’ya 1,5 saatlik bir yolculuk ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda raylı sistem ile ulşaım sağlamak isterseniz İZBAN ile Aliağa’dan Cumaoava’sına ulaşabilirsiniz. Aliağa İZBAN İstasyonu’na ulaşabilmek için Bergama’dan ESHOT seferleri bulunmaktadır. Toplu taşımayla kolayca ulaşılabilmektedir. Özel aracınız ile ulaşmak isterseniz aşağıda yer alan haritadan kendinize en uygun rotayı oluşturabilirsiniz. 

Muhabir: Eylül Sansür