Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 12 Haziran Çarşamba günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizle aranız açıksa bu gün ilişkinizi düzenleyebilir ve kalıcı barış yapabilirsiniz. Bu gelişmelerin dışında kişisel istekleriniz arıyor. Kalbi boş olanlar, bu dönem sizi etkileyecek biriyle yakın ilişkiye girmeye uygunsunuz. İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Geçtiğimiz günlerde tanıştığınız ve aklınızı meşgul eden biri ile tekrar karşılaşacak ve onun da size karşı yakınlık hissettiğini fark edeceksiniz. Gelişmelerin lehinize dönmesi için küçük adımlar atmak zorunda kalmanız olası. İşle ilgili bir organizasyonda hırslı, güçlü biriyle tanışabilirsiniz. Davranışları sizde güven duygusu uyandırabilir. İhtimalleri göz önünde bulundurarak alternatifler üretin. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Partnerinizin sizden uzaklaştığını görüp, suçu kendinizde arıyorsunuz. Fakat bilmelisiniz ki uzaklaşmasının sizinle ilgili bir yanı yok. Bazen insanlar içe kapanır, onun da biraz zamana ihtiyacı var. Katılacağınız bir iş toplantısında umduğunuz sonuçları elde edemeseniz de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabilirsiniz. Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. Beklemediğiniz yerden alacağınız para bütün maddi sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşk hayatınızda ki gelişmeler sizi olumlu yönde etkiliyor. Bu durum çevrenizdekilerin sizi kıskanmasına neden olabilir. Yalnızsanız daha önce yaşantınıza girmiş beğendiğiniz biriyle ciddi adımlar atabilirsiniz. İşte rakibiniz olan biri var. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar verin. Onu çevrenizden uzaklaştırın. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizin size yapacağı sıcak itiraflar, ilişkinizi yeni boyutlara taşıyabilir veya yeniden düşünmenize neden olabilir. Onu kaybetmek istemiyorsanız, sabırlı ve anlayışlı davranarak, anlamaya çalışmalısınız. İşinizle ilgili konularda keyifsiz bir gün geçirmeniz mümkün. İlginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili olarak isteksizlikler içine girmekten kaçının. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Açık havada vakit geçirmek kendinizi zinde hissetmenize yardımcı olacak.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşırı gergin tavırlarınız sevgilinizi kırabilir ve onunla aranızın açılmasına neden olabilir. Biraz daha soğukkanlı hareket etmeyi öğrenmelisiniz. İnsanları incitmek kolay fakat gönüllerini almak da bir o kadar zor. Mesleğinizde yapmak istediklerinizi rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz bir gün. Fakat kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız. Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı alt üst edebilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Partnerinizde aranızda kıskançlık nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz. Ona olan sevginiz, sizi çeşitli endişe ve kuruntulara sokarak, tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir. İyimser düşüncelerle onu anlamaya çalışırken, aynı zamanda kendi duygularınızın da nedenlerini yakalamaya çalışın. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Bazı durumlarda aşırı hiddetleniyor ve baş ağrısı çekebiliyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Özel hayatınızı biraz daha özenli yaşamaya çalışın. Bazı görüşlerinizi tartışmaya kapalı olarak sunuyorsunuz, bu da aranızda sorunlar çıkmasına neden oluyor.İş yerinde hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmaya çalışın. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Kıskançlık krizlerinizle sevgilinizin tadını kaçırıyorsunuz. Tatlı sözlü olursanız, her konuda uyum içinde olmanız mümkün. Kalbiniz boşsa, bir davette kafanızı kurcalayacak çekici birini tanıyacaksınız.Bu yeni kişi ile yoğun bir ilişkinin kapılarını aralamanız mümkün. Çalışma hayatında risk almayı seviyorsunuz. Ancak bugünlerde dikkatli olmanızda yarar var. Fakat bu günlerde alacağınız riskli işler başınızı ağrıtabilir. Aileden birinin sağlığı ile ilgili sorunlar sizi çok üzüyor. Ancak merak etmeyin, yakın zamanda bütün sorunlar ortadan kalkacak.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Özel hayatınızla ilgili uzun vade adına kararlar alıp ilişkinizin gidişatı konusunda yol kat etmek istemeniz mümkün. Yine de acele etmeden tanışma faslını uzun tutsanız iyi olabilir. Böylelikle uzun vadede pişman olmamış olursunuz. İşlerinizde göz korkutan bazı gelişmeler, önümüzdeki günlerde size ummadığınız sevinçler yaşatabilir. Biraz daha sabırlı olun, beraber yola çıktığınız kişiler sağlam ve güvenilir görünüyor. Birikimleriniz gitgide büyüyor, borçlarınızın hemen hemen hepsini kapatacaksınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınızda sudan sebeplerden dolayı yarattığınız sıkıntılar bitiyor ve güzel günler başlıyor. Sevdiğiniz insanı daha sıklıkla görmeli ve keyfinin nasıl olduğunu sormanız gerekecek. Hata yapmamak adına doğru düşünmeli ve aşkınızı önemsemeye gayret etmelisiniz. Fazla harcamalarınız var. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın. Sık sık öfkeleniyorsunuz, bu durum fiziksel sağlığınızı da olumsuz olarak etkiliyor.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk hayatınızda sudan sebeplerden dolayı yarattığınız sıkıntılar bitiyor ve güzel günler başlıyor. Sevdiğiniz insanı daha sıklıkla görmeli ve keyfinin nasıl olduğunu sormanız gerekecek. Hata yapmamak adına doğru düşünmeli ve aşkınızı önemsemeye gayret etmelisiniz. Fazla harcamalarınız var. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın. Sık sık öfkeleniyorsunuz, bu durum fiziksel sağlığınızı da olumsuz olarak etkiliyor.

Editör: Esra Seyirden