Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 15 Mayıs Çarşamba günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Duygusal hayatınızda karşı tarafın sizden bir takım beklentiler içerisinde olduğunu fark etmeli ve onu ihmal etmemelisiniz. İlişkinizi canlandırmak için birtakım küçük sürprizler planlamak hem sizin için hem de karşı taraf için heyecan verici olabilir. Bu gün hem bedensel hem de zihinsel enerjiniz oldukça yüksek olacak! Bazen ince eleyip sık dokumadan girişken olmak iyidir. Bu dönemdeki çabalarınızın karşılığını daha rahat elde edebileceksiniz. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygularınızın oldukça yoğun olduğu bir güne başlıyorsunuz. Devamlı olarak dikkatinizi çekmeye çalışan biri var. Fakat sizin ilginiz başkasına ve onu aklınızdan çıkaramıyorsunuz. İşinizle ilgili geliştirdiğiniz yeni projelerinizi gündeme getirmek için ideal bir gün. Denemeye korktuğunuz bir iş var. Riske girmeye değer, kendinizi frenlemeyin, sonu iyi olacak. Sevdiğiniz bir yerde, hareketli bir toplantıya katılacaksınız. Saçlarınızı değiştirmenin vakti gelmedi mi?

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınız da sizi parlak bir gün bekliyor. Dostlarınızın ve ailenizin desteğini almak sizi mutlu ve huzurlu hissettirecek. İş yerinde sıkı çalışmalara ve mücadeleye hazırlıklı olmanız gerekli. Çok detaycı olmanız bazen sizi yavaşlatıp birtakım fırsatları elden kaçırmanıza neden olabilir. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz, fakat bu durum kısa sürecek. Enerjinizi gereksiz yere tasalanarak yitirmeyin. Sinir gerginliğini, yürüyüşle atabilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Duygusal açıdan kendinizi gergin hissedebilir ve bunu ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Ama aranızdaki anlaşmazlığı dostça konuşarak çözümlemeye çalışın. Amaçlarınız yüksek ve çok boyutlu, tembellik yapmamalı çok çalışmalısınız. Bugün daha sıkı çalışmak ve hayatınızdaki her bir detayı göz önünde bulundurup değerlendirmeniz gerekiyor. Akıllıca girişimler için iyi bir dönemdesiniz. ?u anda yapmakta olduğunuz işlere daha fazla konsantre olun ve enerjinizi yapıcı kullanmaya bakın!

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sezgilerinizin çok güçlü olması nedeniyle ikili ilişkilerinizi bir türlü rayına oturtturamıyorsunuz. Ama bu sefer karşınızdaki insan gerçekten size uygun biri. Başarma ve hırs arzusunu en yüksek seviyede hissedeceğiniz bir gün. Böyle bir enerji altında biraz daha sakin ve sabırlı tavırlar içerisinde olmak sizin yararınıza olacaktır. İçinizde yaşadığınız çelişkilere ve gelgitlere son vermenin zamanı geldi. En kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir. Sağlık ve eğitim ile ilgili bazı masraflarınız olabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Birtakım duygular hissettiğinizi düşündüğünüz kişiye karşı açılmanın tam vakti. Duygularınızı içinizde gizlemenin bir anlamı yok. Kendinize güveniniz mükemmel, ama her işin üstesinden tek başınıza geleceğinizi düşünüp hiçbir konuda kimsenin yardımını istememeniz biraz negatif bir tavır. Olayları abarttığınızda çevrenizdekilerle birlikte siz de üzülüyorsunuz. Bazı sosyal ortamlara girip dostlarınızla edeceğiniz sohbetler size iyi gelecek. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir!

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Duygusal ilişkinize biraz daha romantizm katmanız gerekiyor. Bu gün aşk konusunda daha yaratıcı olabilirsiniz. Zaman zaman çevrenizdeki insanları şaşırtıyorsunuz, hatta en yakın dostlarınız bile sizi tanımakta güçlük çekiyor. Bazen aşırı duyarlı olup bazen de inatçı tavırlar sergiliyorsunuz. Olayları akışına bırakın. İçinizde var olan iyimser bakış açısını elden bırakmayın. Peşinde koştuğunuz iş için desteğe ihtiyacınız olacak. Parayla ilgili uyarıları dikkate almanızda fayda var. Ağır yemeklerden kaçının.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Bugün yaşamınıza yeni bir yön vermek için önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Aşk hayatınızda bazı gereksiz takıntılar içerisindesiniz. Oysa ki, karşınızdaki insan size karşı oldukça dürüst! Bu dönem yeni keşiflerde bulunmanız için oldukça verimli ve enerji dolu günler sizi bekliyor. Ara sıra iş hayatınızdan sıyrılıp kendinize de vakit ayırmalısınız. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu. Veriminiz bu aralar düşük, ancak bu mevsim yorgunluğunun sonucu.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinizin size karşı ilgisiz davrandığını düşünerek, ona haksızlık ediyorsunuz. Her insanın inişleri ve çıkışları olur. Bugün içerisinde ona vakit ayırın. Sizin ilgi ve desteğinize her zamankinden fazla ihtiyacı var. Gün içinde almanız gereken önemli kararlar olduğunu biliyorsunuz. Ama denge yaratmak uğrunda dengesizlik oluşturacak tutumlardan uzak kalmaya gayret edin. Başkaları ne düşünür endişesini bir yana bırakıp içinizden geldiği gibi davranın. Parayla ilgili konulardaki umutsuzluğunuzu yok etmelisiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Kalp çalmayı iyi biliyorsunuz ama geri çekiliyorsunuz, biraz cesaret. Bugün uzun zamandır kendinizi otorite ve stres altında hissettiğiniz iş ortamından uzaklaşıp eğlenceli ve farklı ortamlarda bulunacaksınız. Bu ortam size oldukça iyi gelecek ve hayatınızın monotonluğundan bir süre olsun kurtulmanızı sağlayacak. Aklınıza gelen her şeyi hemen uygulayıp sonucunu almayı istiyorsunuz. Zamanınızı iyi planlayın. Bu dönemde zaten şans sizinle birlikte. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bugün sık sık sevgisizlik çektiğinizi düşünüp yalnızlıktan şikayet edeceksiniz. Ancak düşünceleriniz sizi yanıltabilir. Verdiğiniz kararlardaki olgunluğunuz ve sakin tavırlarınız yanlış adım atmanızı engelliyor. İçinize kapanıp her olayı tüm ayrıntılarla değerlendirmek bazen büyük resmi görmenizi engeller. O yüzden kabuğunuzdan çıkmanın zamanı geldi. Bugün enerjiniz oldukça yüksek görünüyor bunu değerlendirin. Riskli yatırımlara yönelmediğiniz sürece kazançlı olacağınız bir gün.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk hayatınızda bir değişiklik görülmüyor. Sosyal hayatınızda yeni sorumluluklar alabilir ve kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz etkinliklerde rol alabilirsiniz. Zaman zaman geçmişe dönüşleriniz iş hayatınızdaki performansınızı ve veriminizi negatif yönde etkiliyor. Önümüzdeki kısa dönemi kapsayan birtakım yolculuklar gündemde. Biraz farklı ortamlara girmek ve şehir değiştirmek iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat edin ve planlı olmayı elden bırakmayın. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

Editör: Esra Seyirden