Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 15 Mayıs Perşembe günü için Zodyak’taki 12 burç için a özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Duygusal anlamda bağlanmamaya çalışın; tek taraflı, platonik duygular yaşayacağınız çok belli. Neden bu kadar ilginizi çektiğini kavramaya çalışmalısınız. Duygusal yoğunluğunuzun altında aşk dışında duygular bulmanız çok mümkün. Dostluk ve arkadaşlık ilişkileri açısından hareketli bir gün. İş yerinde birtakım dengeleri oturtmada ve konulara çözüm getirmede aktif olacaksınız. Bu size maddi tasarruf ve kalan zevkleriniz için yeterli zamanı kazandırabilir. Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk hayatınızda daha atak olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir şeylerin olgunlaşması için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmayın. Duygularından ve kendinden emin tavırlarınız karşınızdakine daha çekici gelecektir. İkili görüşmelerde inisiyatifi belirleyen konularla ilgili özel hazırlıklar yapmalısınız. İletişim sorunu yaşayabileceğiniz şeklinde endişeler taşıdığınız kişiler sizi biraz şaşırtacak. Uzun süredir almak istediğiniz bir eşya size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Cildiniz için bol bol su için.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

İkizler burçları için aşk bugün ön panda. Aşk ne yönden gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazırsınız. Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil. Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmelerde gözle görülür düzelmeler olabilir. Bu sıralar yaşantınızın genelinde kırılganlığa açıksınız. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, ilişki problemleri yaratabilir. Telefon veya faturalarla ilgili sorunlar çıkabilir. İhmal ettiğiniz bir hastalığınızı tedaviye başlayacaksınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Duygusallığınız üst düzeyde. Aşırı hassasiyetiniz, alışılmadık tavırlar sergilemenize neden olabilir. Bu süreci kısaltmak cazibenizi korumanızı sağlayacak. Olumsuzluğa koşullanıp ele aldığınız birçok konu, esasında belli umutlarınızı geliştirebilecek boyutlarda sürprizlere açık. Son zamanlarda yeniliğe karşı gösterdiğiniz duyarlılık, sizi yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz yeni oluşumlar içine sokabilir. Moral durumunuzu ve beden sağlığınızı pozitif etkilenmelere açmalısınız.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslan burçları, duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Hissettiklerinizi açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Çözümsüzlüklerinizin çoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili sevenlerinizden destekler alabilirsiniz. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bir olumluluk karşısındaki serinkanlı tutumunuzu devam ettirmenizde fayda var. Erken sevinçlerin arkası üzüntü olabilir. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevdiğinizden alacağınız güzel bir haberle rahatlayacaksınız. Yeni biri ile tanışma ihtimaliniz var, sakın kendinizi çok eşlilğe kaptırmayın. İş yerinde çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum zorluklarla karşılaşmanıza yol açabilir. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. İşlerinizi zorlaştırmayın. Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz var. Ayaklarınıza dikkat edin. Fazla yormayın.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Duygusal hayatınızda eski ilişkilerinizi özleyerek geçmişte kalması gereken kişiler ile görüşme istekleriniz olabilir. Aşk hayatınızın dengelerini bozacak bu isteğe karşı durmak için kendinize hakim olmalısınız. Hayatınızın dağınık yaşadığınız yanları, belli bir toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. Yurtdışındaki iş bağlantılarınızla ilgili alacağınız haberler, onlarla acele ve biraz sitemli görüşmeler yapmanızı gerektirecek. Ailevi konularda tarafsız olmaya dikkat edin. Başınız ağrıyabilir. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde sizi romantik bir gün bekliyor. Baş başa kalmak için kolladığınız fırsatları bu gün yakalayabilirsiniz. Küçük problemlerin üstünü örtmeyip açık konuşma yolunu seçmelisiniz. İş hayatındaki hatalı seçimleriniz, üretkenliğinizin belli çizgilerde sıkışıp kalmasını sağlıyor. Sosyal hayatınıza getirmeye çalıştığınız hareketlilik, belli bir ölçüde tutmaya çalıştığınız standardınızı olumsuz etkileyebilir. Seyahat tutkunuz nedeniyle bütçenizde zorlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Tansiyonunuza dikkat edin.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgiliniz, hakkında karışık duygular içerisindesiniz. Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız gizli güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız dikkat çekici. Bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girmeniz mümkün. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına başlamanız gerekiyor. Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırmanız gerekecek.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, karşı cinsten etkilenmeye açık bir günde bulunuyorsunuz. İlişkinize yönelik gizli meraklar var. Yarı kıskançlık, yarı hayranlıkla izleniyorsunuz. İstikrarlı ilişkiniz, uzun beraberliklerin sorunlu olacağı inanışlarını çürütüyor. Kendinizden emin halinizi göstermeyen bazı iç hesaplaşmalarınız var. Gizlilik niyetleri bunları iyice içinden çıkılmaz hale getirecek. Son zamanlarda kendinizi daha güvende hissetme eğiliminiz, hatalı seçimler yapmanıza yol açıyor. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi alt üst edebilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Beraberliğinizdeki karabulutların dağıldığı günün ardından düşüncelere dalacaksınız. Kötü günler aşk hayatında geride kalsa da köprünün altından çok sular akmamış olabilir. Son zamanlardaki durgunluğunuz ve dalgınlığınız, nerelerde takılı kaldığınızı oldukça belli ediyor. İş yaşamında duygusallığınızdan çok pratik zekanızı kullanmanız gereken bir gün. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bunların bir kısmının tasfiyesine bağlı. Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili haber var. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Karşınızda, size duyduğu güveni her haliyle belli eden biri var. Artık onu görün. Bu yaklaşımın içtenliğinden kuşku duymanız, hala belli konularda kendinizi bağışlamadığınızı gösteriyor. Gerilerde bıraktığınız hataların etkisinden kurtulmalısınız. Günden güne şekillenip istemediğiniz boyutlara ulaşan bir çözümsüzlükle ilgili olarak kısa yolculuklar söz konusu. Bu gidiş gelişler zamanlama sorunları doğuracak olsa da, kazançlı çıkan kişi siz olacaksınız. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alın!

Editör: Esra Seyirden