Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Aşk hayatınızın dengelerine bu sıralar dikkat etmelisiniz. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir. Mesleğinizde bir değişiklik yapmayı isteyebilirsiniz. Ortaklarınızın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin görüşlerini almaya çalışın. Aceleci davranıp hata yapmaktansa dışarıdan gelen tepkileri de önemsemelisiniz. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Doktor kontrollerini ihmal ediyorsunuz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Partneriniz sizdeki değişikliği anlamakta zorluk çekiyor. Onu, bunca yaşanmışlıklarınıza rağmen, ilişkinizden ve kendinizden soyutlayarak değerlendirdiğinizde daha iyi tanıyacaksınız. Mesleğinizle ilgili planlarınızda daha akılcı düzeltmeler, hedeflerinizi size yaklaştırabilir. İş konulu tartışmalara dikkat. Bu sıralar bu konularda aşırı hassasiyet gösterebilirsiniz. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

şk hayatınızda dönemsel bazı sıkıntılarınız var. İlişkinizde aradığınız huzur, sizin de sevgilinize karşı daha esnek tavırlar içine girebilmenize bağlı. İş hayatınızın problemleri çok yönlü. Takıldığınız konularda biraz detaycılık yapıyor gibisiniz. Kısa bir zamanda ikili bir görüşme içinde ilgi çekip birtakım kazanımlar elde etmeniz çok olası. Zihin karışıklığından kaynaklanan gerginlik hissedebilirsiniz. Bu durumdan sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için mantıklı hareket etmeye gayret gösterin.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Yalnızlık duygusu artık canınızı sıkmaya başladı. Oysaki etrafınızda sizinle ilgilenen birçok insan var. Onları görmeye çalışın! Sabrınızı, yeteneğinizi ve mesleki yetkinliğinizi de sınama fırsatı bulacağınız bir iş, beklenenin üzerinde başarılı sonuçlar getirebilir. Bugünlerde sevindirici haberler kapınızı çalabilir. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz. Sağlık konusunda sizin de ihtiyatlı davranmanız lazım.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Kalbinizin boş olması bazen sizi korkutuyor. Kendinizi hayatın akışına bırakırsanız ve yaşayacağınız olaylara odaklanırsanız çok kolay partner bulabilirsiniz. Özellikle etrafınızda dolanan biri, sizin ilginizi bekliyor. Mesleki sorumluluklarınızı yerine getirmekte duyarlı ve başkalarıyla paylaşımlarınızda dengeli bir şekilde hareket edeceksiniz. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Bugünlerde işle yatıp, işle kalkıyorsunuz. Bu da sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum ediyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde bir iş yolculuğunuz var. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Gereksiz kıskançlıklarla, sevgilinizin özgürlüğünü kısıtlamamalısınız. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz. İş durumunuza ilişkin yeni kararlar almak isteyeceğiniz ve bu konuda planlı ve programlı atılımlar yapmayı tercih edeceğiniz bir gün. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Artık kalıcı, istikrarlı bir ilişki istiyorsunuz. Aradığınız ilişkiyi bulmanız o kadar da zor değil. Uzaklara değil yakın çevrenize dikkatle bakmanızda yarar var. Sürpriz bir gelişme sizi heyecanlandıracak. İşinizle ilgili kaygılarınız var. Bu korkularınızın hepsi yersiz. Düşünce ve duygularınız sizi emniyette tutuyor, o yüzden korkmayınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Sık sık öfkeleniyorsunuz, bu durum fiziksel sağlığınızı da olumsuz olarak etkiliyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Ara sıra yaptığınız ufak çaplı kaçamaklar ilişkinizi sarsmaya başladı. Yakalanmamanız sevgilinizin sizden kuşkulanmadığı anlamına gelmez. Sevgilinizin gönlünü hoş tutma girişimleriniz olumlu sonuçlar doğurabilir. Mesleki konularda sevindirici gelişmeler ve yeni sorumluluklar ortaya çıkabilir. Aldığınız kararları uygulayabilir ve istediğiniz işleri yapmaya çalışabilirsiniz. Harcamalarınızda oluşabilecek artışları dengelemeniz gerekiyor. Sırt ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Özel hayatınızda meydana gelebilecek bir felakete hazırlıklı olun. Küçük tartışmalar, büyük kavgalarla son bulacak. İş yaşamınızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz. Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınızda kararsızlığa düşeceğiniz ve kendinizi ifade etmekte güçlük çekeceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda bir çok arkadaşınızın görüşlerini aldınız fakat bu da size pek yardımcı olmadı. Biraz sabır! İş ile ilgili önemli bir karar vermek için karşınıza fırsatlar çıkacak. Bu fırsatları değerlendirmek için çok temkinli davranmaya çalışın, zira zor karar vereceksiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Bugüne kadar fark etmediğiniz biri çevrenizde dört dönüyor. ?imdi birden bire size karşı olan ilgisini anlamış olmanın şaşkınlığını yaşıyorsunuz. Artık bu konuda kesin bir karara varmanız gerekiyor. Çalıştığınız konu üzerinde daha inisiyatifli davranarak önemli konularda ipleri elinize almanız gerekiyor. Bir proje üzerinde yönlendirilmeye çalışılıyorsunuz. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Spora vakit ayırmamanız size kilo aldırıyor.

Editör: Esra Seyirden