Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 17 Mayıs Cuma günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Hoşlandığınız kişinin de sizinle aynı duyguları taşıyor olması muhtemel. Duygularınızı açıklamanız için ortam ve gelişmeler sizden yana. ?ansınızı ertelemeyin. Soğukkanlılığınız, zor gibi gözüken işlerden başarı ile çıkmanızı sağlıyor. Verimsiz toplantıları verimli hale getirmeniz amirlerinizin gözünden kaçmıyor. Elinize geçirdiğiniz fırsatları değerlendirmelisiniz. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlarınızı bozabilir. Hafif yemekler yiyin ve midenizi fazla doldurmayın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimi olmayın. Aksi takdirde düş kırıklıkları yaşamanız olası. Aşk hayatında ürkek tavrınızdan dolayı güçlük çekiyorsunuz. Yaşadığınız monotonluk sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Güzel günler sizi bekliyor. İş hayatınızda kendinizi bulacağınız rekabet ortamı sizi yıldırmasın. Zorlu yarışta galip gelen siz olacaksınız. Ailenize daha fazla vakit ayırmanız gerekiyor. Talih oyunlarına yönelin. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatında mutlu olmak istiyorsanız, mantığınızdan çok duygularınızla hareket edin. İçinizdeki kıpırtıları dışarıya yansıtmanın vakti! Kendinizi sorgulamadan hisselerinizi karşı tarafa açıklayın. Mutluluktan uçacaksınız. Kararlı ve özgüven sahibi olmanız, başladığınız her işte sizi, doğru sonuca götürüyor. Sürpriz bir iş toplantısı keyfinizin yerine gelmesi açısından yararlı olacak. İş hayatında başarı için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor. Yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı sıkmasın, yakın gelecekte rahatlayacaksınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Partnerinizin beklentilerine karşılık vermenin zamanı geldi. Yoksa işlerin içinden çıkamayacaksınız. Ona daha çok ilgi ve sevgi göstermeniz, mutluluğunuzun üzerindeki kara bulutları dağıtacak. Bir süre, aşk yaşamınızı ön planda tutmanız gerekebilir. İş yerinde size düşen sorumlulukların artması canınızı sıkabilir. Yatırım yapmayı düşündüğünüz alanda biraz daha araştırma yapmalısınız. Sağlık konularındaki endişeleriniz yersiz. Üzülmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değil.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Duygusal anlamda kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Bu kadar kendi içinizde yaşarsanız, kimseye açılamazsınız. Biraz cesaretle hoşlandığınız kimsenin sizin hakkınızdaki fikirlerini öğrenmek için uygun bir gün. Ümitsizliğe kapılmanız için hiçbir sebep yok. Uzun zamandır netice bekleyen bir sorununuz bugün çözümleniyor. Sırtınızdan bu yükün kalkmasıyla birlikte negatif haliniz düzelecek. Yüklü ödemeler yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor.Kilonuzu korumak sizin elinizde, spora devam.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk anlamında zorlu bir gün. ?ansınızı fazla zorlamayın. İlişkinizde mutluluğu yaratmak ve mutluluğu hak etmek anlamında birbirinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. Duygusal hayatınızdaki karışıklık arkadaşlık ilişkilerinize de yansıyor. Zihninizdeki dağınıklıktan kurtulmanız için kısa bir tatil çok faydalı olacak. Etrafınızdaki kişilerin sorunlarına fazla merak ve ilgi göstermeniz hoş karşılanmıyor. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk hayatında bencil tutum ve davranışlarınız karşı tarafın üzülmesine yol açıyor. Onun aşırı alınganlıklarının sebebi bu davranışlarınız. Zamanla her şey düzelecek.Kariyeriniz açısından çok etkili olacak bir iş toplantısında bulunacaksınız. Bu toplantı mesleğinizde yeni aşamalar kaydetmenize yol açacak. Ayakta sapasağlam durmayı öğreniyorsunuz. Öfke duyduğunuz biri, işi daha da ileri götürerek ikiyüzlülük yapması sinirlerinizi yıprattı. Öfkenizi içinize atmayın. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Duygusallığınız yüzünden ilişkilerinizde beklenmedik tepkiler veriyorsunuz. Geçmiş dönemlerde yaşadığınız pişmanlıklardan, çözüm getirmeyen tartışmalardan kendinizi uzak tutun. Partneriniz geçmiş günlerinizi özlüyor. Çünkü o zamanlar daha fazla ilgi gösteriyordunuz. Her şeyin yolunda gitmesi sizi rehavete sürüklemesin. Arkadaşlarınız arasında meydana gelecek bir olayda taraf olmamaya dikkat edin. Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Hazımsızlık sorununa dikkat.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Çok keyifli bir gün sizi bekliyor. Uzun süredir taşıdığınız endişelerden ve karamsarlıktan arınmanız sizi mutlu biri haline getirdi. Partnerinizin ısrarlarına fazla dayanamayıp, gelecekle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar sizi korkutmasın. Çok mutlu olacaksınız. İş hayatınızda karşınıza çıkacak yol ayrımlarından biri sizin için sakıncalı gözüküyor. Bir iş bağlantınızla ilgili endişelerinizde haklı olduğunuz ortaya çıkacak. Yakında bir para pişmanlığınız olabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün alacağınız acele kararlar sizi sıkıntıya sokabilir. Düşünmeden adım atmayın. Ekip çalışması, adımlarınızı daha sağlam atmanızda size yol gösterecektir. Mutlu olmak için çevreden destek beklemeyin. İç huzurunu yakaladığınız zaman mutluluğun kapıları açılacak. İş hayatında çok ödün vermeniz sizi huzursuz yapıyor. Bugünlerde ev değiştirme durumunuz var. Bu telaş yüzünden biraz gerilebilirsiniz. Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi mümkün. Uyku saatlerinizi aksatmayın veriminiz düşüyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınızdaki kara bulutlar dağılmak üzere. Akşamüstü sevgilinizle katılacağınız bir davet, birbirinize daha da yakınlaşmanıza yol açacak. Bazı kararlar alırken, sevdiğiniz dostların kırılmamasına özen gösterin. Onlar sizin iyi ve kötü gün dostlarınız. Yardım tekliflerini size acıdıkları için değil sevdikleri için yapıyorlar. Para tartışmalarından uzak durun, zararlı çıkan taraf siz olursunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Hayatınızdaki kaostan kurtulup sakin bir güne giriyorsunuz. Düzenli bir yaşama kavuşmanız, hayallerinize kavuşmanızda size yol gösterecek. ?ans sizden yana. Zor işlerde, iletişim konusundaki beceriniz imdadınıza yetişiyor. Aşk hayatında alacağınız güzel bir haber moralinizi daha da yükseltecek. Yanlış değerlendirilmek istemiyorsanız, bazı konularda umursamaz tavrınızdan vazgeçin. Birileri sizden borç isteyebilir. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var.

Editör: Esra Seyirden