Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 2 Mayıs Perşembe günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Duygusal anlamda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacak. İş hayatında bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. Çeşitli zararlara karşı dikkatli olmanızda ve fikirlerinizi sessiz bir şekilde hayata geçirmenizde fayda var. Akıllı ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirebilirsiniz. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

İkili ilişkinizde daha yumuşak, daha anlaşılır yaklaşımlar bekliyorsunuz. Karşı tarafın önyargılarından dolayı, buna yönelik çabalarınızda başarı şansınız oldukça az. Yeni iş tekliflerine sempatiyle bakma eğiliminiz, gündeminizi değiştirebilir. Tamamlanması gereken işler biraz huzursuzluk yaratsa da başarıya yakınsınız. Yaratıcılığınız sayesinde, istediğiniz hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda ufak değişiklikler yapın.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

İkili ilişkinizin henüz başındayken bazı güvensizlikleri yok etmenizde yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine karşı nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Yanlış yorumlarla, yanlış yargılara varıyorsunuz. İyimser ve umutlu arayışlarla ilişkinin sorunsuzluğu kolayca ortaya çıkacak. İş hayatında istediğimiz amaçlarınıza ulaşmak için bir strateji belirlemeyi unutmayın. Yeni insanlarla birlikte olmaya başlamak yaşamınızın başlangıcı olacak.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor. İlişkinizde net ve belirgin tavırlar sergilemelisiniz. Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri başarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, hoşlanmadığınız kişilerle birlikte olabilirsiniz. Dışınızda gelişen olaylardan fazla etkilenmeden, kendinizi dinleyerek yapacağınız davranışlar size kazandıracaktır.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bu gün negatif elektrik aldığınız insanlara karşı daha pozitif davranmaya çalışın. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşüyor. Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. Kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir gün. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. İşle ilgili acil bir toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkabilir. Ama moralinizi bozmayın. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var.Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daharesmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örneklerden, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor. Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçmelisiniz. Bugün işle ilgili birtakım sorunları çözümleyeceksiniz. Bu konuların bir kısmında acele kararlar alma eğilimi, sizi beklemediğiniz sıkıntılara sokabilir. Aile büyüklerine karşı sorumluluklarınızı ihmal ediyorsunuz. Özel sorunlarınız nedeniyle bu sorumluluklarınızı aksatmayın.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinize karşı kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gereken bir gün. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. İş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Bu günlerde elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse de çok büyük gelişmeler beklemeyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız.

Editör: Esra Seyirden