Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Özel hayatınızda bir süredir devam eden sorunlar çözülmek üzere. Duygusal yaşamınızda yeni başlangıçlar yapacağınız bir dönemdesiniz. Ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Planladığınız projeyi hayata geçirme zamanı geldi. Yeni atılımlar ve yeni girişimler için şans sizden yana. Para ilişkilerinde uğradığınız birçok haksızlığı hiç hak etmiyorsunuz. Radikal önlemler sizi asla kötü biri yapmayacak. Ufak tefek baş ve boyun ağrıları dışında kendinizi enerjik hissedeceksiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizle ipleri koparmaktan son anda vazgeçmeniz çok iyi bir adım. Çünkü aranıza soğukluk girmesi, yine sizi üzüyor. Hayatınızda birileri yoksa iki aşk arasında kalacak olmak sizi zorlayabilir. İş yerinde her zamankinin aksine biraz asi davranıp, kurallarınızdan ödün verin. İleriye yönelik yapmak istedikleriniz netleşecek ve kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgilinizin sizi mutlu edecek sürprizleri olabilir. Kalbiniz boşsa, hayallerinizdeki kişiyle tanışmanız an meselesi. İsteklerinizin arttığı bir dönemde duygularınızı bastırmayın ve rahat olun. Gerçekleştirmek istediğiniz projeler için hayal gücünüzü de kullanarak araştırma ve geliştirmeye zaman ayırın. İş hayatında daha da başarılı olmak için grup çalışmalarına özen göstermelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Enerjinizin fazla olduğu, sağlıklı bir dönemdesiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Duygusal anlamda zorlanabileceğiniz bir gün. İlişkinize dair hayallerinizi gerçekleştirememek sizi sıkıntıya sokuyor. Olayları yüzeysel olarak değerlendirmemeli gerçekleri görmelisiniz. Vereceğiniz kararlarda sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için aceleci davranmayın. Çabalarınızın boşa gitmesini istemiyorsanız yeni projelere başlamadan önce tecrübeli kişilerin sözlerine kulak verin. Her şeyi kendi haline bırakıp dinlenmeye çalışın. Para hesaplarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

İlk defa karşılaşacağınız birisi çekiciliği ile sizi derinden etkileyebilir. Bütün beklentilerinizi bir kenara koyarsanız onunla daha rahat konuşabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili istediklerinizi gerçekleştireceksiniz. Evinizi yenileyip güzelleştirmeniz, dekorasyonla yenilemeniz söz konusu olabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yorgun düşmenize neden olan şehrin kalabalığından kaçıp kurtulmak için karşınıza çıkacak fırsatı değerlendirin.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Duygusal olarak heyecanlı ve yeni başlangıçlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Bu durum ilişkinizde sevdiğiniz tarafından yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Sevdiğinize karşı açık olmaya ve onu anlamaya çalışın. İşinizle ilgili beklediğiniz gelişmelerde gecikmeler ve aksaklıklar meydana gelebilir. Maddi açıdan yapacağınız girişimler sonuç vermeyebilir. Bir süre daha sabırlı olmanızda fayda var. Yediğiniz yiyeceklere dikkat ettiğiniz sürece sağlığınız mükemmel. Hareketsizlikten kaçının.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Yeni aşk maceralarına atılmak için uygun bir gün değil. Aşk hayatınızda problem yaşamak istemiyorsanız ani kararlar vermekten kaçının. Tartışmalardan uzak durun ve duygularınızı kontrol altında tutmayı deneyin. İş toplantısında karşılaşacağınız bir kişiyle yeni projeler üretebilirsiniz. Para konusunda kısmetlisiniz. Ancak para ile ilgili fırsatları anında değerlendirmeye çalışın. Bahar yorgunluğunu üzerinizden atmak için uzun yürüyüşlere çıkmalısınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Bugün enerjik ve hareketli kişiler sizi cezp edebilir. Endişelerden uzak kalarak ilişkilerinizi sürdürmenizde yarar var. Sezgilerinizi sizi yanıltabilir bu nedenle ideal sevgiliyi bulduğunuzu düşünmeyin ve anlayışlı davranmaya özen gösterin. Arkadaşlarınızla tartışmaya girmemenizde yarar var. Parayla ilgili anlaşmalarınız ve yeni projeler üretmek için koşullar sizi zorlayabilir. Para sıkıntılarınızı en aza indirmek için bütçe planı yapmanızda fayda var. Havaların değişkenliği ruh halinizi etkilemesin.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevdiğinizle birlikte hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir konuşma sizi bekliyor. Birlikte egzotik yerlere gidebilir, buralarda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Kalbiniz boşsa katılacağınız gruplardan birinde size göre biriyle karşılaşmanız mümkün. Para konularında zihniniz çok hızlı çalışıyor ve bu konuda hızlı kararlar alabiliyorsunuz. Bu sayede özellikle ertelemiş olduğunuz işlerinizle ilgili çevrenizden de gelecek destekle ilerleyebilirsiniz. Fakat sabırlı olup, emin olmadığınız yatırımlardan uzak durun. Yarım bıraktığınız testleri yaptırabilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Partnerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ona karamsar yaklaşmayın ve sevgi verin, sevgi alın. Kırıcı olmamak için tartışmalardan uzak durun. Duygu ve düşüncelerinizi ona anlatın. Zorlayıcı konuşmalardan da uzak durun. İş yerinde çalıştığınız kişiler yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Aldığınız işleri bitirmek zor olabilir. Ayrıca, faturalar gibi mali işlerde sorunlar çıkabilir. Parasal sıkıntılarınızı büyütmeden hemen çözümleyin. Günlük hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Romantik bir ortamda karşılaşabileceğiniz, coşkulu ve heyecanlı biriyle yeni bir aşka adım atabilirsiniz. Kendinizi olayların akışına göre bırakıp, karmaşık düşüncelerden sıyrılmaya çalışın. Aceleci davranmadan, kaygılardan sıyrılarak gerçekçi bir şekilde ilişkiye devam edebilirsiniz. İşle ilgili yeni bir girişimde bulunmamaya çalışın. Parasal konulardaki endişelerinizi çevrenize yansıtmayın. Finans yeteneğiniz sayesinde başarı sizi bekliyor. Strese bağlı sağlık sorunlarınız olabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinizle ilişkiniz istediğiniz yönde ilerliyor. Duygu ve isteklerinizi ortaya koyacaksınız. Gelecekle ilgili projeler geliştirebilir, beraberliğinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Sürpriz fırsatları değerlendirin. Şimdiye kadar ilgilendiğiniz konulardan farklı alanlarda ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız bugün sakin bir şekilde sürecek. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Editör: Esra Seyirden