Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma giderek artıyor, fakat beklediğiniz sonuç henüz gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda bulunabilir, harekete geçmek için fazla düşünmemelisiniz. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz ve bunu paylaşmanız gerekecek. Problemi tek başınıza çözmeye çalışmak sinirlerinizi gerebilir. Parasal gelişmelerde bazı gecikmeler olabilir. Beslenme alışkanlıklarınız kilo almanıza sebep oluyor.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşkınızdaki küçük sorunları aşmanız mümkün. Umudunuzu korumalı ve daha alçakgönüllü yaklaşımlar sergilemelisiniz. Yakında sevinçli haberler alabilirsiniz. İşle ilgili kararlarınızın olumlu sonuçlar vermeyebilir, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Evde yapmak istediğiniz değişiklikler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haberler almak moralinizi düzeltecek.

İkizler Burcu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Kalbiniz kırgın ve aşka küskünsünüz; bitmiş ilişkinizi yeniden başlatmak mantıklı görünmüyor. Bu günlerde ilginç biri dikkatinizi çekebilir. Önemli mevkilerdeki kişilerle yaptığınız görüşmeler sonuç vermeye başladı. İşinizde beklediğiniz terfi haberi yakında gelebilir. Alım satımla ilgili işler gündeme gelebilir. Beslenmenize yeterince dikkat etmiyorsunuz, dikkatli olmazsanız sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız iyi, ama ufak hatalar ilişkinizi bozabilir. Çalışma hayatında değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol altında tutmalısınız. Gereksiz tartışmalardan kaçının. Yapacağınız gereksiz harcamalar sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı veya grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk hayatınızda sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz, bu da bazı endişelerinizin tekrar gün yüzüne çıkmasına neden olabilir. Çalışma arkadaşlarınız arasında yumuşaklığınızı istismar edenler var. Ezilmemek için gerektiğinde karşı çıkmalısınız. Para tartışmalarından olumsuz etkilenebilirsiniz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık sorunlarından kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Partnerinizin bazı şikayetleri size dış kaynaklı geliyor. Arkadaşlarınızın ilişkinize olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorsunuz. Yardım etmeyi seviyorsunuz, fakat çalıştığınız kişileri iyi tanımaya çalışın. Yarım kalan işleriniz tasarruf planlarınızı etkileyebilir. Yeni kaynaklar yaratmaya çalışın. Egzersiz size iyi geliyor, kendinize zaman ayırın ve rahatladığınızı hissedeceksiniz.

Terazi Burcu - 23 Eylül / 22 Ekim

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz ve bu iyimserlik ilişkinize de yansıyacak. İşinizde tatsız konuları fazla büyütmeyeceksiniz. Parasal değişiklikler iş hedeflerinize daha rahat ulaşmanıza yardımcı olabilir. Ancak, doğabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Yaşadığınız stres sizi güçsüz bırakabilir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

İçinizde fırtınalar kopuyor ve her şeyi kestirip atmanız an meselesi. Ancak ayrılıklar size zor geliyor. Duygusal beraberliğinize dışarıdan sorun taşımamalısınız. İş ilişkilerinizde ciddi destekler alabilirsiniz. İş yaşamınızda sabırlı olmanız maddi kazanımlar getirebilir. Hesapsız harcamalar sorun yaratabilir. Göz ağrılarınız yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir.

Yay Burcu - 22 Kasım / 21 Aralık

Duygularınızı paylaşmakta zorlanıyor ve söylemek istediklerinizi dile getiremiyorsunuz. Vücut dilinize dikkat edin, aksi halde yanlış anlaşılabilirsiniz. İş sorumluluklarınızın artması gerginlik yaratabilir, ama hareketli bir çalışma ortamına da yol açabilir. Parasal konularda tutarlı olun. Ağır diyetler yerine düşük kalorili yiyeceklerle formunuzu koruyabilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Bu belirtilere dikkat kesilmelisiniz. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olun. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili beklediğiniz destek ummadığınız birinden gelecek. Kişisel harcamalarınız dışında fazla harcamanız var, dikkatli olun. Spora ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bugünlerde sevgilinizle tartışmalardan kaçının, aksi halde sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi belirledikten sonra harekete geçin. İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler var, bu güveni oturtmak için girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı dikkatli olun. Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede sorun gözükmüyor. Bir yakınınızın önemsiz sorununu büyütebilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak aşk dolu bir ilişki kurabilirsiniz. İş hayatında dik başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için fırsatı iyi değerlendirin. Maddi birikiminizi değerlendirmek için bir yakınınız size destek olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemseyin.

Editör: Esra Seyirden