Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor.31 Mayıs Cuma günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Mantığın ve iş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar bunu hak ediyor mu? Uzaktan gelecek bir kişi biranda hayatınızda akışını değiştirebilir. Sizi oldukça etkileyecek bu kişi gelecekle ilgili planlarınıza yardımcı olacak. Harcamalar konusundaki özensiz ve dikkatsiz tutumlarınız zorlu günler geçirmenize neden olabilir. Fazla ve düzensiz yemek yemenin yorgunluğa yol açacağını unutmayın.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan/21 Mayıs

Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız akşam gideceğiniz 1 partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz. ?ikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz. Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacağınız günler çok yakında. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs /22 Haziran

Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazık ki başarıyı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. İstikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorlklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Çevrenizdekilere güven vermiyorsunuz. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep szin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranış size bir şey kazandırmaz. Size umut bağlayanları hayal kırıklığına uğratmayın. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Bu günlerde kalbinizi zorlamamaya dikkat edin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışınar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Harcamalarınızda tasarruf yaparak çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. 

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Uzak bir yerden gelen biriyle tanışmanız muhtemel. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak. Ama seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu insanla iş ilişkisine de girebilirsiniz. Bunda da olumlu sonuç alma ihtimaliniz yüksek. Yeni girişlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi bir arada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Bugün birçok yerde olmak isteyebilirsiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu her yerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bi takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Harcamalarınızda kontrollü olmalı, gereksiz alımlardan vazgeçmelisiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak. Sevdiğiniz bu yoğun dönemde sizi destekleyecek. Bu arada istemeden de olsa dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinize duygularınızı yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Bugün yakın çevrenizle tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Siz kararla olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. İhtiyacı olan bir arkadaşınıza maddi yardım yapmanız gerekebilir. Asit oranı yüksek yiyeceklerden de uzak durun.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün duyacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Radikal kararlar alabileceğiniz bir gün. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. S?ans sizden yana ve şansınızı iyi değerlendirin. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bugün çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi de etkileyecek. Bugünerde beklediğiniz teklifi yapabilir veya karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmayın. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Baş başa kalacağınız yerlere gidin. Bu da sağlığınıza iyi gelecek. Kısa bir yol sizi bekliyor. Yaşamınızda yeniliklere hazırlıklı olun. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Karlı projelerle karşılaşacağınız bir dönem. Kazancınız Mumduğunuzdan çok daha iyi olacak. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

Editör: Esra Seyirden