Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, 100 günlük çalışmalarını anlattığı lansman sırasında, yakında başlanacak projeler içerisinde “Yelki Güzbel Cafe” adlı projesinden bahsetmişti. Yelkililerin sosyal tesis imkanına bu projeyle yanıt veren Günay, Yelki Güzbel Cafe’nin yakında Güzelbahçe halkının kullanımına açılacağını belirtti.

Yelki'ye sosyal tesis imkanı

Güzelbahçeli vatandaşlara ulaşmak için her türlü çalışmayı yürüttüklerini dile getiren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay,

“2020 yılında başlayan Güzbel Cafeleri büyütmeye devam ediyoruz. 100 gün çalışma lansmanımızda da söylemiştim, Yelki Güzbel Cafe’ye başlayacağız diye, ekiplerimiz yerle ilgili gerekli çalışmalara başladı. Kapalı ve açık olarak iki alan yapacağız. Kış ve yaz aylarında rahatlıkla vatandaşlarımızın hizmet alabileceği mekan yaratacağız. Çocuk ayın alanı oluşturarak, çocuklarıyla gelen ailelerin keyfini çıkarabilecekleri, ayrıca güvenle oyun oynayabilecekleri bir alan yaratacağız. Yelki halkımızın Güzbel Cafe talepleri vardı. Yelki’mize de yapılmasını talep etmişlerdi. Yelki Belde Belediyesi Yelkililer için önemli bir yer. Şu an yapacağımız Yelki Güzbel Cafe’de Yelki halkının eskiden düğünlerini yaptıkları yer. Burayı değerlendirip Yelkili hemşehrilerimize kazandıracağız. Gelişen ve büyüyen Yelkimize çok yakışacak. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi