• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.105 %-1.52
  • ETHERIUM 2.481 %-1.28
32°

Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında 12 Temmuz'da başlayan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

AYDIN

Aydın'ın Nazilli ilçesinde içme suyu isale hattı kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 kişi hayatını kaybetti.

AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde, kağıt fabrikasında çıkan yangını kontrol altına almak için uygulanan müdahaleler sürüyor. Yangında 47’nci Saat geride kaldı.

AYDIN

Didim Belediyesi’nin 4. Kez düzenlediği Lavanta Festival vatandaşı rengarenk çiçeklerle bir araya getirdi. Festival, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

AYDIN

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da binlerce kişi KPSS maratonu için geri sayıma başlarken, trafik ekipleri de Efeler ilçesinde sınava...

AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve cezaevinden firarisi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor. İtfaiye ekipleri, alevlerin bölgedeki akaryakıt istasyonu ve çimento fabrikasına sıçramaması için...

AYDIN

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde uyuşturucu madde imalatı yapan şahsa yönelik operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelinin adli işlemleri sürüyor.

AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesinde kağıt fabrikasında dün çıkan yangına müdahale havadan ve karadan sürüyor.

AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikası geri dönüşüm alanında yangın çıkarken, yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

AYDIN

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde Aydın-Denizli Otoyolu viyadük yapım işinde çalışan bir işçi, metrelerce yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.