Kentteki mevcut spor tesislerine yönelik iyileştirme çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Hasan Türker Futbol Sahası ile Karşıyaka’nın Efsaneleri Futbol Sahası’nı bakım ve onarımdan geçirdi. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu resmi maçlarının oynandığı sahaları hem daha dayanıklı hale getirmek hem de sporcu sağlığı için önlem almak amacıyla suni çim zemine granül takviyesi yapıldı. Tesislerin tamamında boya ve badana yapıldı, soyunma odalarının kapıları yenilendi, yan duvar halıları onarıldı. Tüm eksikliklerin tamamlandığı sahalar, yeni sezona hazır hale getirildi.  

Sorunlar hızla çözülüyor

Ayrıca Karşıyaka Belediyesi, farklı mahallelerde çocuk ve gençlerin sporla buluştuğu futbol ile basketbol sahalarındaki sorunlara da çözüm sağladı. Toplam 12 sahada pota değişimi, kale direklerinin onarımı, tellerin bakım ve tamiratı gibi çeşitli işlemler gerçekleştirildi. Sahalardaki ihtiyaçlara hızla müdahale eden ekipler, ilçedeki tüm spor alanlarında gerekli olan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğun bir programla sürdürüyor.

Özenle yerine getiriyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Karşıyaka’nın bir spor kenti olduğunu her zaman gururla ifade ediyoruz. Bu kimliği korumak ve güçlendirmek için olanaklarımız doğrultusunda gerekli tüm çalışmaları özenle yerine getiriyoruz. Bu anlamda yaz dönemini iyi değerlendirerek, sahalarımızdaki sorun ve ihtiyaçlara gerekli çözümleri sağladık. Karşıyakamıza yakışır tesisler ile hem sporculara hem de halkımıza en çağdaş sportif olanakları sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN