• DOLAR 33,09 %0.28
  • EURO 36,11 %0.29
  • ALTIN 2.597,11 %1.06
  • BİST100 11.122 %0.52
  • BITCOIN 63.700 %1.92
  • ETHERIUM 3.419 %2.4
36°

Bornova Belediyesi Haberleri

Bornova Belediyesi haberleri ve güncel Bornova Belediyesi gelişmeleri, Bornova Belediyesi ile ilgili tüm video, Bornova Belediyesi fotoğrafları ve Bornova Belediyesi haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Karacaoğlan Mahallesi Otogar Kavşağı’nda asfalt serim çalışması yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ziyaret etti.

Bornova Belediyesi, tarımsal üretimin daha bilinçli yapılması amacıyla eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına ağırlık verdi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Tarımsal...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 3. Sanayi Sitesi'nin her ayın ilk Çarşamba günü düzenlediği Geleneksel Kuru Fasulye Günü'ne konuk oldu.

Bornova Belediyesi ilçenin en hareketli bölgelerinden olan Küçükpark’ta motokuryelerden kaynaklanan sorunları çözmek için yeni bir proje hayata geçiriyor.

Bornova Belediyesi’nin 2023 Mali Yılı Kesin Hesabı, meclis toplantısında oybirliği ile kabul edildi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki seçimden önce söz verdiği gibi ilk toplu iş sözleşmesini Belediye İş Sendikası ile yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin “Güçlü Bornova” vizyonuyla şekillenen çalışmalar kapsamında 7 yeni müdürlük kurulmasına karar verildi.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova'nın merkez mahallelerinden olan Kızılay’da incelemelerde bulundu.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Eşki, ADD Bornova Şubesi Gençlik Kolları ile Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde bir araya geldi.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Bornova Belediyesi İŞKUR'da ilan yayınlayarak personel alımı yapacağını duyurdu. Belediye toplamda 100 kişi alacak.