• DOLAR 33,10 %0.25
  • EURO 36,11 %0.29
  • ALTIN 2.593,06 %0.91
  • BİST100 11.179 %1.04
  • BITCOIN 62.997 %0.51
  • ETHERIUM 3.396 %1.08
32°

Galatasaray Haberleri

Galatasaray haberleri ve güncel Galatasaray gelişmeleri, Galatasaray ile ilgili tüm video, Galatasaray fotoğrafları ve Galatasaray haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SPOR

Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek amacıyla olağanüstü genel kurul yapılacağını açıkladı.

SPOR

Adana Demirspor, Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ardından tebrik paylaşımı yapılmaması nedeniyle bir özür açıklaması yayınladı.

SPOR

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho Galatasaray'ın transferini duyurdu. Portekizli çalıştırıcı, "Rafa Silva'nın Galatasaray'a transferinin yakın olduğunu duydum." dedi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonunun en güzel golü taraftarların oylarıyla belli oldu. Galatasaray'ın o futbolcusu ipi göğüsledi.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı kulüple 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

SPOR

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim, Galatasaray Adası'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında konuştu.

SPOR

Galatasaray Kulübü'nün Kalamış'taki tesislerinde Fenerbahçeli bir grubun attığı meşale sonucu yangın çıkmıştı. Sarı-kırmızılı kulübün olaylara ilişkin suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi.

SPOR

Süper Lig'de 24. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray, 2000'li yıllarda elde ettiği şampiyonluklarla Avrupa'nın ilk 10 ligi içerisinde 3. sıraya...

SPOR

Süper Lig'de 24. kez şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

SPOR

Galatasaray Kulübü'nün 24. şampiyonluk kutlamalarında Süper Kupa sahneye getirilirken "Seninle bir dakika" şarkısını çalındı.

GÜNCEL

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı astrolog Meral Güven'in yaptığı paylaşımla ilgili resen soruşturma başlattı.

SPOR

Bursa'da dün gece şampiyonluk sonrası bir grup Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe bayrağı ile örtülmüş boş tabut taşıdı. O anlar saniye saniye...