• DOLAR 33,61 %0.21
  • EURO 37,06 %0.40
  • STERLIN 43,15 %0.40
  • ALTIN 2.640,02 %-0.67
  • BİST100 9.831 %-0.90
  • BITCOIN 58.809 %-2.89
  • ETHERIUM 2.653 %-1.89
31°

Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2024-YKS yükseköğretim programlarına merkezî yerleştirme işlemleri tamamlandı.

GÜNCEL

Türkiye, Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında başlayan yangın için yangın söndürme uçak ve helikopterleri gönderdi.

GÜNCEL

Meteoroloji tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre, Türkiye genelinde sıcaklıklar artış gösterirken sağanak yağış uyarısı da yapıldı.

GÜNCEL

6 Şubat depremlerinde 44 kişinin yaşamını yitirdiği Saitbey Sitesi davasında yer alan bilirkişi heyeti, çekilme talebinde bulundu.

GÜNCEL

Gaziantep'te bir esnaf, sosyal medya platformu Instagram'ın yeniden erişime açılmasını lokma dağıtarak kutladı.

GÜNCEL

Şırnak’ta Çalışkan Beldesi yakınlarında bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Avcılar'da kahvaltı yaptıkları sırada 37 yaşındaki adam ailesine bıçakla saldırdı. Yaşanan olayda Ümit Kaya'nın babası hayatını kaybederken, anne ve kardeş...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suriye ile Türkiye arasında uygun diyalog ortamı için Bakanlar düzeyinde görüşme yapılabileceğini açıkladı. Suriye’den Türk...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit harekât bölgesinde 17 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GÜNCEL

Yurt dışına çıkacak vatandaşlar için ödenecek olan yurt dışı çıkış harç pulu gece yarısından itibaren zamlandı. Peki yurt dışı çıkış...

GÜNCEL

Malatya’nın Darende ilçesinde 33 yaşındaki üç çocuk annesi bir kadın, ikametinde tabanca ile göğüs bölgesinde vurulmuş halde bulundu.

GÜNCEL

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, 25 yaşındaki genç okul duvarının üzerinde ölü bulundu.