• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.248 %-0.22
  • ETHERIUM 2.642 %0.4
14°

Güzelbahçe Haberleri

güzelbahçe haberleri ve güncel güzelbahçe gelişmeleri, güzelbahçe ile ilgili tüm video, güzelbahçe fotoğrafları ve güzelbahçe haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


Güzelbahçeli voleybolcu Cansu Özbay, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ı makamında ziyaret etti.

Profesyonel voleybolcu Cansu Özbay, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ı makamında ziyaret ederek imzalı formasını verdi.

Güzelbahçe Belediyesi, 50 yaş ve üzeri vatandaşların hizmetine sunulacak olan Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'nin açılışını yaptı.

Güzelbahçe Belediyesi, sokak hayvanlarının özgürce yaşamasını sağlayacak bir sosyal tesis için çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Güzelbahçe Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Meslek Fabrikası Kursları kapsamında Güzelbahçe Gece Pazarı’nda verilen Mobil...

Yarımada Belediyeler Birliği Encümeni, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay başkanlığında ilk toplantısını Güzelbahçe’de gerçekleştirdi.

Güzelbahçe Belediyesi, halkın ekonomik, içilebilir ve sağlıklı su ihtiyacını karşılamak amacıyla Atatürk Mahallesi'ne ‘SUmatik’ makinesi kurdu.

İzmir'de tüm belediyeler, ilçelerinin kimliklerini yansıtan logolar kullanıyor. Bu logoların her biri o ilçeye dair derin fikirler ve semboller barındırıyor....

İzmir’de deniz ile ilgili bütün aktivitelerin ortak rotası Maltepe Plajı'nın dalgalı denizinde yüzebilir, uzun ve huzurlu sahil yolunda bisiklet sürebilirsiniz....

Güzelbahçe Belediyesi, ilçedeki vatandaşların istek, talep, şikayet ve önerilerini almak amacıyla sokak sokak mahalle mahale vatandaşları dinliyor.

Yelki Mahallesi, Güzelbahçe’de yer alan AULA, eviniz ve hayatınız için yeni bir alışveriş deneyimi sunmaya geliyor.

Güzelbahçe Belediyesi tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde 1500 öğrenciye çanta ve kırtasiye dağıttı.