• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.150 %-1.91
  • ETHERIUM 2.462 %-2.43
33°

İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DÜNYA

İsrail Ordusunun, işgal altındaki Batı Şeria’ya yönelik başlattığı geniş çaplı saldırılarda en az 11 Filistinli hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin merkezinde yer alan Nuseyrat Mülteci Kampı’ndaki yedi katlı binayı vurdu.

DÜNYA

Adı açıklanmayan İsrailli yetkililere dayandırılan haberlerde, İsrail heyetinin yarın Gazze Şeridi’nde ateşkes görüşmeleri için Katar’a gideceği iddia edildi.

DÜNYA

İsrail, ABD'nin 7 Ekim 2023'te Gazze Şeridi'ne başlatılan saldırılar için şimdiye kadar 50 bin tondan fazla askeri teçhizat sağladığını açıkladı.

DÜNYA

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, İsrail’in başkenti Tel Aviv’i M90 roketiyle hedef aldı.

DÜNYA

İsrail Savunma Kuvvetleri, Lübnan'ın güneyindeki çeşitli bölgelerde Hizbullah'a ait yeni rampaları vurduğunu açıkladı.

DÜNYA

Hizbullah, komutan Fuat Şükrü'nün intikamını alma amacıyla İsrail'e 300'den fazla füze ile saldırı gerçekleştirdi.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'yu arayarak "ateşkes ve rehineleri serbest bırakma konusunu nihayete erdirmek gerektiğini" açıkça ifade...

DÜNYA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na (UNRWA) ait okula...

DÜNYA

İsrail'in Deir el-Balah’ta bulunan pazar yerine düzenlediği ve 9 kişinin hayatını kaybettiği katliamın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

DÜNYA

Blinken, Netanyahu'nun ABD'nin Tel Aviv ile Hamas arasında esir takası ve Gazze'de ateşkese varılması için hazırladığı öneriyi kabul ettiğini söyledi.

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında kendi askerlerini vurması sonucu 1 asker hayatını kaybetti, 6 asker de yaralandı.