Efes Selçuk Belediyesi, 9 Eylül tarihine kadar açık olacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda İlham Veren Kent Efes Selçuk’un değerlerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini fuarın bu yılki teması olan “teknoloji” bağlamında ziyaretçilere anlatacak.

Efes Selçuk Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, 2020 yılında pandemi süreciyle birlikte hayata geçirdiği 360 Sanal Tur Uygulaması ile İlham Veren Kentin tarihi ve kültürel değerlerini, doğal zenginliklerini katılımcılara anlatacak. Belediyeler sokağında bulunan stantta ayrıca Efes Selçuk’un müşterek mutfak haritası, belediye çalışmalarını anlatan dergi, broşür ve yıllıkları da fuarın temasına uygun olarak QR kodlarla fuarın katılımcılarına sunulacak.

 İzmir Enternasyonal Fuarı’nın İzmir ve Türkiye için bir marka olduğunu belirten Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Efes Selçuk ve Efes Selçuk Belediyesi İzmir Fuarı’na yerini aldı. Bu senenin teması teknoloji. Biz de pandemi döneminde hayata geçirdiğimiz 360 Sanal Tur Uygulaması ile Efes Selçuk’u fuarın ziyaretçilerine anlatacağız. Heyecanlıyız. Tüm İzmirlileri ve fuar ziyaretçilerini standımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Bülten