• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.060 %-1.43
  • ETHERIUM 2.445 %-2.92
31°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Optimum AVM, açıldığı günden bu yana alışveriş severlerin uğrak noktalarından biri haline geldi. AVM, birçok mağazaya ev sahipliği yapmanın dışında,...

İZMİR HABERLERİ

İzmir adeta kaderine terk edildi. Derelerde temizlik çalışmaları yapılmıyor. İzmirlilerin yaşam konforunu etkileyen bu sorun için acil çözüm bekleniyor.

İZMİR HABERLERİ

İZSU, 27 Temmuz Cumartesi günü İzmir'in Ödemiş ilçesinde arıza kaynaklı su kesintileri yaşandığını duyurdu. Peki ilçede sular ne zaman gelecek?...

SPOR

Altay, 31 yaşındaki kalecisi Ozan Evrim Özenç ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

GÜNCEL

Genç mimarlar, iklim değişikliğinden ilham aldı, Çanakkale'de, 2100 yılında suların yükselmesiyle sular altında kalacak bir bölgenin gelecekteki halini anlatan tasarımlar...

POLİTİKA

CHP İzmir Milletvekili Nalbantoğlu, sokak hayvanları yasa teklifinin cinnet halinin son evresi olduğunu belirterek, "Bunun başka bir izahı yoktur" dedi.

İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelere ulaşımda konfor sağlamak için gerçekleştirilen yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Körfez temizliği sırasında Pasaport İskelesi yakınlarında kıyıya vuran Caretta caretta cinsi hasta bir deniz kaplumbağasını kurtardı.

İZMİR HABERLERİ

ESHOT, kadın şoför istihdamını artırmak amacıyla “Eşitliğe Sür” projesini geliştirdi ve projenin hayata geçirilmesi için AFD ile hibe sözleşmesi imzaladı.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, aşure kazanının başına geçti. Gökdere’de düzenlenen Geleneksel Aşure Etkinliği, yoğun ilgi gördü.

İZMİR HABERLERİ

Çeşme ve Seferihisar’da Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen 94 düzensiz göçmen kurtarıldı.