• DOLAR 33,09 %0.30
  • EURO 36,11 %0.31
  • ALTIN 2.592,36 %0.88
  • BİST100 11.115 %0.45
  • BITCOIN 62.870 %0.11
  • ETHERIUM 3.388 %0.99
34°

Menderes Haberleri

Menderes haberleri ve güncel Menderes gelişmeleri, Menderes ile ilgili tüm video, Menderes fotoğrafları ve Menderes haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


Sokak Hayvanları Koruma Yasası’nda yapılacak değişiklikte sokak hayvanlarının uyutulup yaşamlarına son verileceği iddialarına Menderes Belediyesi duyarsız kalmadı.

Çevre hakları aktivistleri, Eldorado Altın Madenciliği Şirketi’nin Yunanistan ve Türkiye'deki altın madenlerine karşı uluslararası ortak eylem düzenledi.

Menderes Belediyesi’nde başlatılacak yeni uygulama ile her hafta çarşamba günü, 'Halk Günü' olarak değerlendirilecek.

İzmir’deki 9 ilçenin bağlı olduğu, yaklaşık 550 bin nüfusa sahip Yarımada Belediyeler Birliği Başkanlığına Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay seçildi.

Menderes Belediyesi’nin katkılarıyla hafta sonu düzenlenecek motosiklet festivalinde Pentagram sahne alacak.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Gümöz Kadın Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Göreve gelir gelmez kolları sıvayıp icraatlere başlayan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, bozuk yollar için seferberlik ilan etti. Çiçek’in talimatı...

Menderes Belediyesi tarafından engelli bireyler ve aileleri için etkinlik düzenlendi. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir'in plajları yaz aylarında büyük ilgi görüyor. Bu plajlardan biri de İpekkum Plajı. Peki İpekkum Plajı nerede? İpekkum Plajı'na nasıl...

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek Anneler Günü’nde şehit anneleri ile huzurevinde yaşayan annelerle bir araya geldi. Zübeyde Hanım’ın mezarlığını da...

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, belediye şantiyelerini gezerek çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi, kontroller gerçekleştirdi.

Bir takım temaslar için Ankara’ya giden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.