• DOLAR 33,10 %0.31
  • EURO 36,04 %0.11
  • ALTIN 2.591,28 %0.84
  • BİST100 11.163 %0.89
  • BITCOIN 63.543 %1.26
  • ETHERIUM 3.416 %2
38°

Öldü Haberleri

öldü haberleri ve güncel öldü gelişmeleri, öldü ile ilgili tüm video, öldü fotoğrafları ve öldü haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

Bursa’da, sokak arasında çıkan ‘yan bakma’ kavgası ölümle sonuçlandı. 31 yaşındaki genç, iki kuzenin bıçaklı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan yaralı,...

AYDIN

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde Aydın-Denizli Otoyolu viyadük yapım işinde çalışan bir işçi, metrelerce yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde aracının kontrolünü kaybederek istinat duvarına çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

DÜNYA

Slovakya’nın Nove Zamky bölgesi yakınlarında otobüsle yolcu treninin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

DENİZLİ

Denizli'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada dayısının damadını av tüfeği ile öldürdü.

GÜNCEL

"Tabutta Rövaşata" filmindeki rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Ahmet Uğurlu, yaşamını yitirdi. Ölüm haberini meslektaşları Zafer Algöz ve Cem Yılmaz duyurdu.

MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, husumetlilerinden kaçtığı iddia edilen kişinin, otomobille çarptığı bisikletli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinin kuzeyinde sivillerin toplandığı alanı hedef alması sonucu çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı.

GÜNCEL

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Batman'ın Sason ilçesinde pancar toplamak için çıktığı kayalıklardan yaklaşık 70 metrelik uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti.

İZMİR HABERLERİ

Bayraklı'da boşanma aşamasındaki eşinin babası ve ağabeyiyle sokakta kavga ettiği sırada bıçak ve silahla yaralanan kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan vatandaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.