• DOLAR 33,09 %0.28
  • EURO 36,08 %0.22
  • ALTIN 2.590,61 %0.81
  • BİST100 11.176 %1.00
  • BITCOIN 63.083 %0.45
  • ETHERIUM 3.361 %0.34
32°

Politika Haberleri

politika haberleri ve güncel politika gelişmeleri, politika ile ilgili tüm video, politika fotoğrafları ve politika haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çeşme'de ormanlık alanda çıkan yangında hayatını kaybeden yurttaşlar için başsağlığı mesajı yayınladı.

POLİTİKA

Muharrem İnce, kendisiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak adayları olmamasına “İyi de oldu aslında” yorumu yapan Ümit Özdağ'a tepki gösterdi.

POLİTİKA

Erkan Baş’ın ziyaret ettiği bir pazarda tezgahtarlık yapan 6’ncı sınıf öğrencisi çocuk, “Benim yaşımdaki çocuklar mahallede top oynuyorlar. Ben burada...

POLİTİKA

Bakan Fidan, Türkiye'deki Suriyeliler için "Gönüllü olmadığı sürece biz kimseyi buradan zorla gönderecek durumda değiliz" dedi.

POLİTİKA

İzmir'de sağanak sırasında elektrik akımına kapılarak iki kişinin öldüğü olayla ilgili soruşturma sürerken İbrahim Akın, Hürriyet Bulvarı'ndan fotoğraflar paylaşarak yeni...

POLİTİKA

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Sera Kadıgil, Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifini Meclis'te sert eleştirdi.

POLİTİKA

CHP heyeti, milletvekillerinin Boğaziçi Üniversitesi'ne alınmamasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

POLİTİKA

Metropoll’ün yaptığı seçim anketine göre, MHP’nin oy oranı 4.8’e kadar düştü. Cumhuriyet Halk Partisi ise yüzde 22.5 oy oranıyla birinci...

POLİTİKA

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, iktidara "Garabetlerinizden ve aymazlıklarınızdan yorulduk artık. Defolun gidin" diye çıkıştı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile 5 ile vali atandı.

POLİTİKA

CHP’nin 7'inci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “SHP’yi yeniden kurdurttuğu” iddialarına ilişkin “Bunların tamamı hayal ürünü" diye konuştu.

POLİTİKA

Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) yeniden siyaset sahnesine döndü.