• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.396 %-1.09
  • ETHERIUM 2.474 %-2.55
32°

Resmi Gazete Haberleri

Resmi Gazete haberleri ve güncel Resmi Gazete gelişmeleri, Resmi Gazete ile ilgili tüm video, Resmi Gazete fotoğrafları ve Resmi Gazete haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

12 şirketin hazineye ait hisselerinin tamamının Türkiye Varlık Fonu'na aktarılması kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

GÜNCEL

Büyükelçi, vali ve emniyet müdürü ile Jandarma teşkilatı atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. 16 il emniyet müdürü merkeze...

GÜNCEL

Bazı işlem ve ödemelerin yapılabilmesi için borcun bulunmadığına dair belge aranması uygulamasında değişikliğe gidildi. Düzenleme ile borç türü olarak vergi...

GÜNCEL

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

GÜNCEL

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenlemeyle, yurt dışından sipariş edilen ürünlere ek gümrük vergisi getirildi.

Türkiye Gençlik Partisi'nin dağılma halinin ve buna bağlı olarak hukuki varlığının sona erdiğinin tespitine karar verildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Amasya, Bingöl, Kastamonu, Kütahya, Manisa, Niğde, Mersin, İstanbul ve Samsun'da bulunan bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı.

Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Resmi Gazetede yayımlanan kararı ile kuruldu.

EKONOMİ

Vergi Kanunları İle Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNCEL

TBMM'de kabul edilen sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeyi içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNCEL

TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın avukatları, AYM’nin bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararının ardından mahkemeye tahliye başvurusunda bulundu.

EKONOMİ

Milyonlarca emekli ise en düşük emekli maaşını 12 bin 500 TL'ye yükselten teklifin TBMM Genel Kurulu'ndan geçmesini bekliyordu. Teklif kuruldan...