• DOLAR 33,09 %0.29
  • EURO 36,11 %0.31
  • ALTIN 2.592,69 %0.89
  • BİST100 11.141 %0.69
  • BITCOIN 62.610 %-0.14
  • ETHERIUM 3.375 %0.74
32°

Rusya Haberleri

Rusya haberleri ve güncel Rusya gelişmeleri, Rusya ile ilgili tüm video, Rusya fotoğrafları ve Rusya haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çok çocuk sahibi olmanın ülke için bir norm haline gelmesi gerektiğinin altını çizerken, devletin de...

DÜNYA

Macaristan Başbakanı Orban, Batılı politikacıların açıklamalarına ve Batı medyasındaki yayınlara bakıldığında, Avrupa'nın Rusya'ya savaş açma hazırlığının görüldüğünü ifade etti.

DÜNYA

Ukrayna’nın Rusya’nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği hava saldırısında 10 katlı apartmanın bir bölümünün çökmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

DÜNYA

Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki Harkov kentine düzenlediği saldırıda 3 evde yangın çıktığı, bir çocuk ve bir kadının yaralandığı belirtildi.

DÜNYA

Rusya’nın St. Petersburg kentinde yolcu otobüsünün nehre uçması sonucu en az 4 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'nın İngiliz silahlarıyla Rus topraklarına saldırması durumunda, Ukrayna dışında da İngiltere'ye ait askeri unsurların vurulabileceğini bildirdi.

DÜNYA

Rusya'nın Ukrayna'da Harry Potter Kalesi olarak bilinen yapıya düzenlediği saldırıda 5 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.

DÜNYA

Rusya’nın Orenburg kentinden geçen Ural Nehri’nde su seviyesi 11 metreyi geçti. Sular altında kalan evler, havadan görüntülendi.

DÜNYA

Rusya’nın Orenburg bölgesinde görülen sel felaketinde Orsk şehrindeki barajın patlamasıyla en az 10 bin ev sular altında kalırken 230 bin...

DÜNYA

Rusya, Ukrayna’nın en büyük ikinci kenti Harkov’a gece saatlerinde düzenlediği dronlu saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

İZMİR HABERLERİ

Rusya’nın Soçi kentinden hareket eden "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, 707 yolcusu ile Mısır ziyaretinin ardından İzmir’e geldi.