• DOLAR 33,09 %0.29
  • EURO 36,10 %0.29
  • ALTIN 2.592,51 %0.88
  • BİST100 11.166 %0.91
  • BITCOIN 62.700 %0.04
  • ETHERIUM 3.396 %1.02
32°

Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DÜNYA

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yeni bir müttefiki davet etmek için tüm üye ülkelerin oybirliği ile anlaşması gerektiğini belirterek, "Tüm...

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya'nın birçok şehre füzelerle saldırdığını, bu saldırılarda Kiev’de bir çocuk hastanesinin de vurulduğunu bildirdi.

DÜNYA

Rusya ve Ukrayna arasında anlaşma zemininin oluştuğu İstanbul'da yaşananlar hakkında Rus yetkililerden yeni bir açıklama geldi.

DÜNYA

Ukrayna'nın Kırım'a bağlı Sivastopol kentindeki plaja düzenlediği saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı.

DÜNYA

Ukrayna ve Moldova’nın Avrupa Birliği’ne tam üyelik müzakerelerine bugün resmen başladı

DÜNYA

Rus güçlerinin Ukrayna'nın Harkov kentinde bir apartmana düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralandı.

DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus silahlarını Kuzey Kore dahil bölgelere sevk etme hakkını saklı tuttuklarını bildirdi

DÜNYA

İsviçre Konfederasyon Başkanı Viola Amherd, Bürgenstock kasabasında düzenlenen Ukrayna Barış Konferansı’nın ardından düzenlenen basın toplantısında ortak bildiriyi açıkladı.

DÜNYA

İsviçre'nin ev sahipliği yaptığı Ukrayna Barış Konferansı, 100 ülke ve kuruluşun katılımıyla Bürgenstock kasabasında başladı.

MUĞLA

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, sürat teknesinin çarptığı Ukraynalı turist hayatını kaybetti

DÜNYA

Ukrayna ordusunun Rusya'nın ilhak ettiği Herson bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda 22 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

DÜNYA

Ukrayna’nın Rusya’nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği hava saldırısında 10 katlı apartmanın bir bölümünün çökmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.