• DOLAR 33,09 %0.29
  • EURO 36,11 %0.31
  • ALTIN 2.592,69 %0.89
  • BİST100 11.141 %0.69
  • BITCOIN 62.610 %-0.14
  • ETHERIUM 3.375 %0.74
34°

Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DENİZLİ

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, sulama kanalı çalışması sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de ağır yaralandı.

GÜNCEL

Şişli'de, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, özel bir okulun mezuniyet töreninde, sahnedeki fotoğraf çekimi sırasında dev led ekran, öğrenci, veli...

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Körfez temizliği sırasında Pasaport İskelesi yakınlarında yaşam mücadelesi veren Caretta caretta cinsi deniz kaplumbağasını kurtardı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinden Birgi yönüne gitmekte olan bir otomobil yoldak çıkarak takla attı. Kazada araçtaki 2 kişi yaralandı.

İZMİR HABERLERİ

Buca'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

MANİSA

Manisa'nın Akhisar ilçesinde çıkan kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kırıkkale'de feci bir kaza meydana geldi. Yolcu taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 22 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde sera işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 14 kişi yaralandı.

DÜNYA

Katar’ın başkenti Doha’dan İrlanda’nın başkenti Dublin’e uçan Katar Havayolları’na ait Boeing 787-9 dreamliner tipi uçağın Türkiye hava sahası içinde türbülansa...

MANİSA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 4 kişi yaralandı.

DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde tekstil işçilerini taşıyan midibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.